2777
2789
عنوان

شوهرتون+عکس😤

390 بازدید | 19 پست

مو هاتون دوست داره ؟ من اصلا دوستشون ندارن میگ با تیغ بزن من موهام دوست دارم دوست دارم شوهرم بگه ک برو فلان رنگ کن یا حق نداری کوتاهشون کنی و...... مهم باشه اما در کل هیچی براش مهم نیست نه آرایش کردن بیرون دوست داره نه تو خونه میگ حیف صورتت با این آشغالا بماسی دوست دارم ازم تمجید کنه ولی هزاران حیف 🙃😑🥴بیاین از خودتون بگید ببینم چجوریید

تعداد رای : 30
نظرسنجی
دوست داره
20
66%
دوست نداره
2
6%
مهم نیست براش
8
26%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه گذاشته ب انتخاب خودم. کاری نداره

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

خوش بحالت برا من میگ با تیغ بزن

اولین باره میشنوم یه مردبه موی زنش حساس نیست

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

خوش بحالت برا من میگ با تیغ بزن

احتمالا يا ميخواد اذيتت كنه و واقعا نظرش اين نيست؛ يا خودش ساموراييه و سامورايي ها رو دوس داره

وگرنه كي بر ميگرده ميگه موهاتو با تيغ بزن آخه!

شوهرمن عاشق رنگ موبلونده همیشه میگه این رنگی کن ولی من جنس مونازکه چقدرم بهم میاد

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

احتمالا يا ميخواد اذيتت كنه و واقعا نظرش اين نيست؛ يا خودش ساموراييه و سامورايي ها رو دوس داره وگرن ...

نمی‌دونم خدا الان هیچی نمیتونم بهش بگم ذهنش زیادی درگیره ولی همون قبلن هم بهم گفته