2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی☹

117 بازدید | 17 پست

بچه هاااااا 

من اصلااااا بچه نمیخواستم 

ولی حالا که یهو شد 

میگم خداکنه دختر باشه 

دختر دوست دارم خودم 

ولی از وقتی که علائم بارداری و حالت تهوع و اینا رو دارم 

همه میگن بچت پسره 

من کلا شیرینی میبینم نمیتونم بخورم 

بستنی و این چیزایی که قبلا خیلی دوست داشتم الان متنفرم 

ولی ب جاش ب لواشک چیزای ترش و شور خیلیییی علاقه دارم 

قضیه چیه؟؟؟

برای شما چطور بود؟؟؟☹☹☹☹☹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاخداااااا 🥲 من اصلااااا پسر نمیخوام  شوهرمم خیلی دختر دوست داره  ینی پسر دارم؟؟؟🥲

وای عزیزم .الهی هرچی میخوای خدا بهت بده .چون اکه اونی نشه که بخای،خیلی افسرده میشی

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

من اینو چند روز پیش تو اینستا دیدم خواستی امتحان کن خیلی ها امتحان کرده بودن میگفتن راسته .

کلم قرمز رو بزار ده دقیقه بجوشه . بعد آبش رو بریز داخل یه لیوان شفاف بعد از ادرار بریز توش اگه بنفش بمونه یا آبی بشه دختره 

اگه قرمز یا صورتی بشه پسره .

امتحان کن به منم بگو 😂

بچه سالم باشه .می‌دونم چه حسی داری من خودم حامله نیستم ولی دوست دارم همیشه بچه اولم دختر باشه و بعدی پسر . دوست دارم پسرم خواهر بزرگتر داشته باشه😁 دعا کن سالم باشه و در نهایت هر چی خدا بخواد 

ای خدااااا😍😍😍😍 امیدوارم کردی♥️

عزیزززم 😍.انشالله که اول سالم باشه .من دقیقا مثل شما بودم .منی که عاشق شیرینیجات بودم اسم کیک میومد حالم بد میشد.ولی بجاش عاشق دوغ و خیار شور شده بودم.الانم دخترم بیشتر عاشق چیزای شور ‌🤩😍