2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز در حال حاضر ب دلیل یه سری  اخبار مثبت سیاسی  مثل سفر گروسی به ایران برای بازدید از برنامه های هسته ای. و همینطور اقدام بانک مرکزی در خصوص تغییر سیاست‌های ارزی قیمت ارز و طلا در حال ریزش هست پس اگر واقعا قصد سرمایه گذاری داری و حداقل تا دو سال ب پولت نیاز نداری در خصوص خرید طلا آنهم طلای دست دوم نه طلای نو آنهم پس از ریزش قیمتها اقدام کن .تاکید میکنم وقتی بخر که حداقل طی یکی دو سال به پولت نیاز نداری وپس از  ریزش قیمت  طلا . مطمئن باش با این روش ضرر نمیکنی

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
دوست عزیز در حال حاضر ب دلیل یه سری  اخبار مثبت سیاسی  مثل سفر گروسی به ایران برای بازدید ...

از کجا بفهمم به اندازه کافی ریزش کرده؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
از کجا بفهمم به اندازه کافی ریزش کرده؟ 

ب هر حال اولا ریزش رو میتونی نسبت ب قیمتهای روزانه مقایسه کنی ثانیا نسبت ب زمانی که یه دفه شروع ب رشد عجیب غریب کرد که فکر میکنم رشد عجیب غریب طلا از حدود دو ماه سه ماه قبل شروع شد . ضمنا موقع خرید بهتره اگر پول مبلغ قابل توجهی هست برای خرید ؛ حتما پله پله خرید کنی که اگه قیمت بعد اون  ریزش کرد ضرر نکنی خیلی . همینطور تحلیلگر های اقتصادی هم هستن که پیش بینی میکنن . ضمنا اخبار خوب مثل توافقات بین المللی ایران با سایر کشورهای مهم خودش باعث ریزشه و برعکسش هم ممکنه 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .