2789

حتی دکتر رژیم هم بری بت میگ این ماه این رژیم رو بگیر فلان قد کم میکنی 

بعد ک میگیری مثلا ۵ کیلو کم میکنی بهت میگ برای تشویق امروز آزادی برو هر چی دلت خواست فست فود شیرینی و اینا بخور بعد یه رژیم دیگ بهت میده این میشه شوک رژیم غذایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتی دکتر رژیم هم بری بت میگ این ماه این رژیم رو بگیر فلان قد کم میکنی  بعد ک میگیری مثلا ۵ کیل ...

کم به مدت 3 هفته بجز آب هیچی نخوردم میخواستم وزن کم کنم الان 35 هستم یعنی ممکنه دچار استپ وزنی. بشم؟

من رفتم پایش قد گرفتم 163 بودم اما امروز تو خونه قد گرفتم 160 بودم نمیدونم کدومش درسته خودمم موندم

فرقی نمیکنه تو خیلی کمبود وزن داری قشنگم چرا این کارو با خودت می‌کنی ؟ چند سالته ؟ 

فرقی نمیکنه تو خیلی کمبود وزن داری قشنگم چرا این کارو با خودت می‌کنی ؟ چند سالته ؟ 

13 سال. قبلا 49 بودم نمیدونم میترسیدم چاق شم وگرنه من قبلا همچی میخوردم الانم میخورم اما شیرینی اصلا فسفود اصلا فقط غذاهای خونگی اینجوری زندگی اصلا معنی نمیده😕

13 سال. قبلا 49 بودم نمیدونم میترسیدم چاق شم وگرنه من قبلا همچی میخوردم الانم میخورم اما شیرینی اصلا ...

دختر این چ کاری بود با خودت کردی ؟ من ۱۶۲ هست قدم 

بعد مجردی ۵۸ کیلو بودم همه میگفتن لاغری 

بعد کم کم وزنم اومد پایین ناخواسته 

شدم ۴۷ 

بعد ازدواج بخاطر بارداری و اینا بیمارستان شدم ۴۲ 

کلی غصه خوردم شده بودم لاغر مردنی 

بعد اینقد تغذیه کردم ویتامین رسانی کردم 

دوباره خداروشکر شدم ۴۹ می‌خوام تا ۵۸ برسونم بعد دیگ همون‌طور بمونم چون وزن ایده آل برای قده ۱۶۲ وزنع ۵۸ هست 

تو کمبود وزن داری و خطرناکه 

من موقعی ک لاغر شدم ناخونام شکننده شد زیرش سفید شد ک نشونه ی کلسیوم کم بود خلاصه همشو جبران کردم 

نکن این کارو اذیت میشی

دختر این چ کاری بود با خودت کردی ؟ من ۱۶۲ هست قدم  بعد مجردی ۵۸ کیلو بودم همه میگفتن لاغری&nbs ...

اره منم وقتی راه میرم همش سرم گیج می‌ره وقتی می‌خوام بشینم یا بلند شم قشنگ استخونای بدنمو حس میکنم و خیلی اذیتم می‌کنه یا وقتی دراز میکشم استخونام نمیزارع راحت دراز بکشم میخوره به زمین

اره منم وقتی راه میرم همش سرم گیج می‌ره وقتی می‌خوام بشینم یا بلند شم قشنگ استخونای بدنمو حس میکنم و ...

تبریک کم‌ خونی هم گرفتی 😒 آزمایش بده خودتم تقویت کن یعنی چی ک ۳۵ کیلو بچه نیستی ک ماشاالله ۱۳ سالته 

از الان باید خوب باشی ک موهات رشد کنه سنت برسه ۲۰ دیگ اونقد رشد مو نداری 

دوباره وزنتو ببر بالا نازم از این سایت لعنتی هم بیا بیرون ب سنت نمیخوره