2821
2789
عنوان

زیاد خوردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 26 پست

چند کیلویی... براساس وزنت مشخص میشه زیاد خوردی یا نه... ولی درکل چیزای پرکالری خوردی

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنم 13 وزنم 35

آره.. به نسبت وزنت کالری بیشتری دریافت کردی. منتها تو سن شما سوخت و ساز بدن زیاده، مشکلی پیش نمیاد . راحت باش

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
آره.. به نسبت وزنت کالری بیشتری دریافت کردی. منتها تو سن شما سوخت و ساز بدن زیاده، مشکلی پیش نمیاد . ...

یعنی چاق نمیشم؟ چون الان سه روزه خیلی غذا خوردمتازه الآنم 3 تا خیار خوردم 

یعنی چاق نمیشم؟ چون الان سه روزه خیلی غذا خوردمتازه الآنم 3 تا خیار خوردم 

خیار کالری ندارد. ولی لواشک و آلوچه قندشون بالاس، پس کالری زیادی دارن. 

برنج و نان خیلی کالری دارن

اما اگر میخوای وزن اضافه کنی حتما باید ورزش کنی... با پر خوری فقط چربی خونت بالا میاره. باید عضله بسازی. حتما ورزش کن