2777
2789

از خانمای سایت نپرس از مشاور کودک بپرس

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باهاش مهربون باش و وقتی کار اشتباهی کرد خیلی تنبیهش نکن و با مهربونی اشتباهش رو بهش بگو و هر وقت کار خوبی کرد خیلی تشویقش کن همین باعث میشه برای جلب توجه و تشویق شدن کار های خوب رو انجام بده و از کار های بد دوری کنه

اگه کارش خیلی بد بود باهاش حرف نزنید و بهش بکید چون کار بد کردی باهات قهر هستم این تنبیه بهتر از کتک و ...ست.

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

میشناسین مشاور خوب ؟ ک تلفنی صحبت کنم باهاش؟

عزیزم من نه ولی خب تحقیق کن و حتما برو مشاوره بهترین کارو در حق بچه ت میکنی

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃