2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

93 بازدید | 9 پست

سلام من برای اولین بار یه پروفایل برای خودم درست کردم و ازتون کمک میخوام 

من یه مدته با یه آقایی حرف میزنم که هم شهری نیستیم ولی رفت و آمد دارن به شهر ما 

قرار بود همو ببینیم اول من قبول نمیکردم چون روم نمیشد و بی تجربم تو این موضوع ولی نهایتا قبول کردم و با اینکه سرما خورده بودم و حال خوبی نداشتم رفتم ولی ایشون نیومد و جواب نمیداد منم خیلی ناراحت شدم و شب نهایتا اومدن کلی عذرخواهی کردن و توضیح دادن منم عصبی بودم ولی خیلی دلجویی کردن قرار شد فرداش همو ببینیم و قرار گذاشتیم که فردا پیام دادن بیمارستانن چون ایشونم سرما خورده بودن ولی بعد از کلی تماس من! و شاکی بودن چرا انقد زنگ زدم در حالی که من فقط نگران بودم منم دلخور شدم و بلاکش کردم اما پشیمون شدم چون واقعا دوستش دارم ولی در مقابل اونم منو بلاک کرده و اصلا خبری ازم نگرفت با اینکه خیلی هم ادعای دوست داشتن میکرد 

من الان نمیدونم باید چیکار کنم و کدوم رفتاراشو باور کنم اصلا پیگیرش بشم یا نه چون دوستش دارم و ازش خوشم اومده... 

عزیزدلم امضام و بخونید

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین کلا بیخیالش شو، معلومه هدفش سوءاستفاده بوده برعکس تو، هرچی هم گفته دروغ.

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀            نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

به احتمال زیاد از نزدیک دیده تورو 

دوبار هم دیده تا مطمئن بشه از انتخابش

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

اصلا پیگیرش نشو سراغشم نگیر.واس خودت ارزش قائل باش.تو با حال بدت رفتی دیدنش اون نیومده بعد اون سرماخورده بازم نیومده تازه عصبی هم شده چرا زنگ میزنی😐پیام هم داد جواب نده‌.از چیش خوشت میاد اصلا خوب نیس

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

یکشنبه

۱۴اسفنده ۱۴۰۱

خیلی گذشته ازش،،،

و تو تونستی به دلت یاد بدی که اجازه ورود برای همه اکیدا ممنوع؟؟!(احیانا)

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز