2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6863 بازدید | 138 پست
مواظب مادرت باش سرگرم بشه افسرده بشه خیلی بده اون بابد بالات رو بی محل کنه بفهمه بابات براش اهمیت ند ...

بی محلی هم بکنه بابام اصلا براش مهم نیست 

مامانمم مدام فکر و خیال میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر زود ازدواج کردن هم پدر شما هم پدر استارتر 🤔شاید یکی از دلایل خیانتشونم همین باشه تازه فهمیدن ...

خب پدرم من از ۲۵ سالکی اینا خیانت میکرد بسش نیست 

واقعا خجالتم خوب چیزیه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
اون یکی کی بود ؟؟چطوری جرات کرده آخه؟؟یکم باورش سخته جون عزیزت مارو سرکار نزار 

من لازم نیست کسی رو سرکار بزارم بی کار نیستم داستان ببافم

اونی که اومد با این زنه که با بابامه مشکل داشت 

گفت من مدرک میدم شما هم اینو بیرون کنید آخه زنه مستاجرمون بود مامانم گفت میرم شکایت دروغ میگی گفت برین الآنم دیره من مدرک دارم که نمی‌ترسم 

منم جلوش وایمستادم نمیگم کارمون درسته ولی خب ما هم بالاخره تحت فشاریم و حق داریم.  امیدوارم مش ...

درکت میکنم با همه وجودم منم تو همین وضعیتم خیلی حیلی خیلی حس بدیه و نمیدونم چیکار کنم ضربه ای ک ب روح و روان ما وارد میشه جوابش با کیه

خیلی سخته بابام رو هک کردم پیاماش رو دیدم 🥺🥺

میشه بگی چجوری هک کردی؟پیام ها‌رو چجور میشه دید؟الان کسی میتونه گوشی من و هک کنه و من متوجه نشم

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
میشه بگی چجوری هک کردی؟پیام ها‌رو چجور میشه دید؟الان کسی میتونه گوشی من و هک کنه و من متوجه نشم

اره می‌تونه منتها اگر حرفه ای عمل کنه من اینستاش رو فقط هک کردم