2777
2789

درس کن اخلاقتو

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
درس کن اخلاقتو

من منظورم اخلاق نبود 

آخه من ۵ تا جاری بزرگتر از خودم دارم 

اینا نمیدونم چیکار میکنن با این ک‌خواهر شوهر و نادر و پدر شوهرم واقعا میگن ک اذیتشون کردن ولی خیلی احترام میزارن 

من خیلی معمولی برخورد میکنن ولی من میدونم رفتارم بد نیست باهاشون 

همیشه من‌نفر اول میرم و آخرین نفر  در میرم خیلی پیششون هستم و کمک‌حالشو نمیدونم چرا خیلی معمولیه باهام رفتارشون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من منظورم اخلاق نبود  آخه من ۵ تا جاری بزرگتر از خودم دارم  اینا نمیدونم چیکار میکنن با ...

پس از خوبیته ک اهمیت نمیدن بهت

معمولا کسایی ک تر میزنن بیشتر تو چش و مورد توجه و علاقه بقیه قرار میگیرن

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز