2789
عنوان

کاشت ناخن

487 بازدید | 41 پست

سلام وقت همگی بخیر 

دوستانی که کاشت ناخن انجام دادن حس نمیکنید یک چیزی رو ناخنتون هست اذیت میکنه؟ من دوست دارم انجام بدم ولی قدیمها وقتی ناخن مصنوعی میذاشتم کلافه میشدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن خیلی هم خوبه

هرچند وقت یک بار ترمیم میکنید؟ من جمعه دیگه جایی دعوتم اگر یک هفته زودتر بگذارم بد نمیشه؟ به نظرتون برای عید میمونه؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عادت میکنی ن اوکیع

امیدارم بتونم کنار بیام

من عاشق همون حسشم😍همش یادت میندازه ناخنات خوجل شدن😍😍

هنوز نتونستم تصمیم بگیرم میخوام یک نفر انگیزه بده

هرچند وقت یک بار ترمیم میکنید؟ من جمعه دیگه جایی دعوتم اگر یک هفته زودتر بگذارم بد نمیشه؟ به نظرتون ...

آره میمونه. زود عادت میکنی فقط خیلی بلند نزن کوتاه راحت تری.من ماهی یه بار میرم ترمیم الان توخونه تکونی همه داغون شدن .چن روز مونده به عید میرم از اول کاشت کنم

اصلا حس نمیشه مثل ناخن خودته شاید فقط چن ساعت اول حسش کنی ‌اصلا اذیت نمیشی 

من خیلی دیر رشد دارن ناخن هام و سر یک ماه میرم ترميم البته بعضی دوستان دوهفته ای میرن ولی خب بستگی ب رشد ناخن داره . من ک راضیم  

آره میمونه. زود عادت میکنی فقط خیلی بلند نزن کوتاه راحت تری.من ماهی یه بار میرم ترمیم الان توخونه تک ...

منم بلند دوست ندارم 

ناخن ها آسیب نمیبینه که؟ هروقت بخوام ریمو میشه کرد؟

اصلا حس نمیشه مثل ناخن خودته شاید فقط چن ساعت اول حسش کنی ‌اصلا اذیت نمیشی  من خیلی دیر رشد دا ...

پس نزدیک مهمونی بزنم بهتره که تا عید هم بمونه

ناخناتو چون سوهان میزنه نازک میشن .آره میشه ریمو کرد فقط باید ناخنات بلند بشه جاهایی که سوهان خورده ...

چقدر سخته😅 

من یک دهه شصتی نچرال هستم 😄

هرچند وقت یک بار ترمیم میکنید؟ من جمعه دیگه جایی دعوتم اگر یک هفته زودتر بگذارم بد نمیشه؟ به نظرتون ...

ن خوبه  من ماهی یبار میر.

ی هفته خوبه آما بعد از دو هفته یکم جلو میاد