2777
2789
عنوان

بیایین اسم دختر

289 بازدید | 14 پست

سلام اسم دختر ک اولش م باشه بگین مرسی 🥺🫀

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهسا

مینو

مانلی

مانا

مهرسا

مرسانا

مهگل

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
مریم ولی خودم نرگس خیلی دوس دارم

مریمو خوشم نمیاد حس میکنم خیلی وقت پیش میزاشتن دیگه جدیدا نمیزارن 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

ملودی

اینم هس

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
مریمو خوشم نمیاد حس میکنم خیلی وقت پیش میزاشتن دیگه جدیدا نمیزارن 

اسم جدید و قدیم نداره 

تروخدا از این اسما نزارید که معلوم نیست دختره پسره چیه 

اسم به بچه تون هویت میده در گذاشتن اسم دقت کنید 

اسم جدید و قدیم نداره  تروخدا از این اسما نزارید که معلوم نیست دختره پسره چیه  اسم به بچ ...

🤦😂

مامک

مانا

ماندان

ماندانا

ماندگار

مانیا

مانیان

ماه آفرید

ماهپاره

ماهتابان

ماهرخ

ماه رخسار