2777
2789

سلام دوسنان این پیام برای یکی از دوستان منه لطفاااااا کارآگاه نشید ❤

بین این سه تا آقا کدومو انتخاب میکنید

۱ دانشجوی معلم ۴۰ روز کوچیکتره ازت ب شدتتت مهربونو بامزه و میخندونتت زرنگه از نظر قیافم عالی و ورزشکار و امتحانش  کردم پانداده پدر پولداری داره ک قول خونه و ماشین تو بهترین جای شهر ب شرط ازدواج داده سیگار کم مشروب نه

۲ دانشجوی ترم آخرپزشکی تک فرزند قیافه عادی رو ب پایین ماشین داره فقط و خاتواده از لحاظ مالی متوسطن و ب شدت احساسییییی ۴ سال بزرگتره سیگار و مشروب کم

۳پزشکه و ۱۰سال بزرگتره پسره خانواده پولداره ک همه خانواده پزشکن ی حس ناراحتی خاصی تو وجودشه خیلیییییی زیاد میفهمه یعنی بایو ب حرفاش فک کنی همش میگع کوچولویی و زیاد جدی نمیگیره داره برای تخصص اماده میشه و حس میکنم بگیره قد بلنداز لحاظ قیافه بین ۱ و ۲ قرار داره شراب و سیگاز میکشه

دل خودش با اولی نه ؟

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سومی چونننن خیلییی انگار دوست داره

اگ بهش بگه کوچولو و جدیش نگیره زندگی سخت میشه

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍