عزیزم تا خدا نخواد امکان نداره چیزی اتفاق بیفته. من یه دختر دارم و خداشاهده اصلا دیگه بچه نمیخواستم ولی اینقدر دخترم التماس کرد و از خدا خواست که خواهر داربشه. دیدم شوهرم هم بچه میخواد .خلاصه راضی شدم.
تماااام این چیزایی را که فرستادی ما انجام دادیم همسرم از خوردن ویتامین c,ویتامینa, ویتامین e. روزی پنج تافلفل نکوبیده، سیاهدانه و عسل، عرق کاسنی قبل از غذا همسرم میخورد که سرعت حرکت اسپرم بالابره ،پنج ماه اصلا لب به لبنیات نزدیم . من پفک و چیزای شیرین خوردم، غذاهای سرد مثل مرغ و ماهی و گوشت گوساله حذف کردیم.حدود یک هفته قبلش اصلا نزدیمی نداشتیم که اسپرم های همسرم خوب و قوی باشه، کیت تخمک گذاری گرفتم وقتی دیدم هاله انداخته رفتم سونوگرافی و گفت یه تخمک خوب داری که تا دو روز دیگه آزاد میشه باز با کیت تخمک گذاری وقتی هر دوخط پر رنگ شدنیم ساعت قبلش همسرم قهوه گرفت خورد ، خودم کپسول فولوکونازول چند روز خوردم که محیط رحم بازی بشه و همون شب و صبح زود نزدیکی داشتیم که پاهامو برای چند دیقه بالا گرفتم و حتی گفتن بالشت زیر کمرت باشه که دخول عمیق بشه. اول من و بعد ایشون ارضا شدیم . قبلش هم با وضو بود و صدقه دادم.
واما نتیجه..... همون ماه باردار شدم و الان چهار ماهه باردارم بچه ام هم دختره😐
و تا خدا نخواهد برگی از درخت نمیفته.
به نظرم اگر واااقعا برات مهمه که حتما بچه ات پسر باشه چون دوتا دختر هم داری بهتره بری ivf کنی. البته که هزینه اش بالاست ولی ریسک دیگه نداره