2777
2789
عنوان

پسردارشدن 👶👶👶👶

| مشاهده متن کامل بحث + 14902 بازدید | 62 پست

من با بدن کاملا اسیدی و رحم کاملا سرد و تو شرایطی که روزهای آخر بیماری کرونا رو سپری میکردم باردارشدم و مطمئن بودم دختر میشه بعد دوتا پسر اما سومی هم پسر شد 

همه چیز دست خداست این چیزا که میگن احتمالو زیاد میکنه و .. هم الکیه 

هر چی خدا بخواد فقط همون میشه

فقط بگو خدایا منو به اون چیزی که برام مقدر کردی راضی و خوشحال کن

یا نیت کن به یکی از ائمه متوسل شو باهاشون یه معامله ای بکن که اون چیزی ک میخوای بهت بدن

عزیزم تا خدا نخواد امکان نداره چیزی اتفاق بیفته. من یه دختر دارم و خداشاهده اصلا دیگه بچه نمیخواستم ولی اینقدر دخترم التماس کرد و از خدا خواست که خواهر داربشه. دیدم شوهرم هم بچه میخواد .خلاصه راضی شدم. 

تماااام این چیزایی را که فرستادی ما انجام دادیم همسرم از خوردن ویتامین c,ویتامینa, ویتامین e. روزی پنج تافلفل نکوبیده، سیاهدانه و عسل، عرق کاسنی قبل از غذا همسرم میخورد که سرعت حرکت اسپرم بالابره ،پنج ماه اصلا لب به لبنیات نزدیم . من پفک و چیزای شیرین خوردم، غذاهای سرد مثل مرغ و ماهی و گوشت گوساله حذف کردیم.حدود یک هفته قبلش اصلا نزدیمی نداشتیم که اسپرم های همسرم خوب و قوی باشه، کیت تخمک گذاری گرفتم وقتی دیدم هاله انداخته رفتم سونوگرافی و گفت یه تخمک خوب داری که تا دو روز دیگه آزاد میشه باز با کیت تخمک گذاری وقتی هر دوخط پر رنگ شدنیم ساعت قبلش همسرم قهوه گرفت خورد ، خودم کپسول فولوکونازول چند روز خوردم که محیط رحم بازی بشه و همون شب و صبح زود نزدیکی داشتیم که پاهامو برای چند دیقه بالا گرفتم و حتی گفتن بالشت زیر کمرت باشه که دخول عمیق بشه. اول من و بعد ایشون ارضا شدیم . قبلش هم با وضو بود و صدقه دادم.

واما نتیجه..... همون ماه باردار شدم و الان چهار ماهه باردارم بچه ام هم دختره😐 

و تا خدا نخواهد برگی از درخت نمیفته.

به نظرم اگر واااقعا برات مهمه که حتما بچه ات پسر باشه چون دوتا دختر هم داری بهتره بری ivf کنی. البته که هزینه اش بالاست ولی ریسک دیگه نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با بدن کاملا اسیدی و رحم کاملا سرد و تو شرایطی که روزهای آخر بیماری کرونا رو سپری میکردم باردارشد ...

والا من قبل از اقدام رفتم حرم امام رضا ازش خواستم یه پسر بهم بده چون شوهرم تنهاست .نه بابا داره و نه داداش. خیییلی از دعا ها و ختم ها را انجام دادم و از همون موقع شروع کردم زیارت عاشورا خوندم به نیت اینکه خدا یه پسر سالم و صالح بهم بده تا یاری دهنده امام زمان و ادامه دهنده راه سیدالشهدا باشه و نیت کردم اسمش راهم بذارم حسین بخاطر امام حسین ولی ظاهرا به صلاحم نبوده چون خدا نخواست و بچه ام دختره. 

والا من قبل از اقدام رفتم حرم امام رضا ازش خواستم یه پسر بهم بده چون شوهرم تنهاست .نه بابا داره و نه ...

شاید شما مادر دختر بهتری هستی خدا خودش به قبل و بعد و عمق دل ما آگاهه

مادر حضرت مریمم همین نیتو کرد خدا بهش دختر داد اما چه دختری از سروران زنان بهشتی..

شاید منم مادر پسر بهتری هستم چون نیتم خیر بوده چه برای دخترچه برای پسر

راضیم به رضای خدا 

شاید شما مادر دختر بهتری هستی خدا خودش به قبل و بعد و عمق دل ما آگاهه مادر حضرت مریمم همین نیتو کرد ...

راستش اول که فهمیدم دختره واااقعا وا رفتم اصصصلا انتظارشو نداشتم ولی اتفاقا بعد که خوب فکر کردم واااقعا به یاد مادر حضرت مریم افتادم. الان هر روز که زیارت عاشورا میخونم فقط خواسته ام اینه خدا دخترامو به راه راست هدایت کنه و انشالله عاقبتشون به خیر باشه. حرفتون را وااقعا قبول دارم

عزیزم تا خدا نخواد امکان نداره چیزی اتفاق بیفته. من یه دختر دارم و خداشاهده اصلا دیگه بچه نمیخواستم ...

عزیزم منم همه کارهایی که گفتی کردم تازه جنسینگ و قرص کمر و گرده نخل اصل و اق قلا و مغزیجات رو هم اصاف کرده مثله روز روشنه برام دختره  من آی وی افم کردم اردیبهشت  دوتاپسر مرداد انتقال دادم نگرفت  از اون موقع رژیم  ولی باور کن ۳قلو میده بهم اونم ۳تا دختر مطمئنم !

والا من قبل از اقدام رفتم حرم امام رضا ازش خواستم یه پسر بهم بده چون شوهرم تنهاست .نه بابا داره و نه ...

اصلا ذوق و شوقی از الان ندارم  باورت میشه انگاری عین روز برام‌روشنه دختره  کاش حداقل یکی بده !  چون میگن هر چی بخوای برعکس میده  یه چیزی هم هست  هر چی اولین بچه هست دومی و سومی  در بیشتر موهرد همون میشه من دیدم که میگم مگر ناخواسته باشه! 

اصلا ذوق و شوقی از الان ندارم  باورت میشه انگاری عین روز برام‌روشنه دختره  کاش حداقل یکی ب ...

الان هفته چندم هستید؟ هنوز که مشخص نیست چرا از الان اینقدر ناامید هستید؟ 

من که راضی شدم به رضای خدا چون واقعا تاحالا هرچی از خدا خواستم شده طول کشیده حتی جوری بوده که اینقدر گریه کردم برای اون خواسته و بعدا خیییلی بهترش نصیبم شده که الان فقط شکر میکنم که اون چیزی که میخواستم بهم نداده. الانم به این نتیجه رسیدم حتما حتما که به صلاحم نبوده بچه ام پسر بشه.

ما خودمون چهار تا خواهر هستیم و مامان و بابام اینقدر پسر میخواستند که هی بچه دار شدن تا پسر بشه بلاخره پنجمی پسر شد و روی چشمشون جا داشت. الان خدا شاهده ما دخترا همه تحصیل کرده یکی مهندس معمار، یکی پرستار، یکی مهندس شرکت نفت من لیسانس و اون داداشم که بازور از خدا گرفتند معتاد، ولگرد و یک هرزه ی به تمام معنا که فقط آبروی خانواده را برده. هرکی از اطراف که هیچ نسبت فامیلی هم با مانداره ولی خانوادمون را می شناسه به شوهرم میرسه میگن ای کاااش این پسر هم دختر بود که اینجوری آبرو ریزی نمیکرد.😐😐

الان هفته چندم هستید؟ هنوز که مشخص نیست چرا از الان اینقدر ناامید هستید؟  من که راضی شدم به رض ...

تازه اقدام کردم عزیزم دو هفته ای میشه    میدونم خدا صلاحمون رو بهتر میدونه اما این دله لامصبو چیکارش کنم 😔😪

تازه اقدام کردم عزیزم دو هفته ای میشه    میدونم خدا صلاحمون رو بهتر میدونه اما این دله لام ...

خب پس الان که خییلی زوده برای نا امید بودن. فقط ازش بخواه هرچی به صلاحتون هست بشه. نه نا امید باش و نه امیدوار بسپار به خودش

عزیزم تا خدا نخواد امکان نداره چیزی اتفاق بیفته. من یه دختر دارم و خداشاهده اصلا دیگه بچه نمیخواستم ...

وای من واقعا ناامید شدم 

خودمو باختم 

یعنی همه این کارها که انجام میدیم بیهوده است؟😔

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
تازه اقدام کردم عزیزم دو هفته ای میشه    میدونم خدا صلاحمون رو بهتر میدونه اما این دله لام ...

وای تروخدا بیا اینجا جنسیت بچه را بگو من منتظر میمونم

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
اصلا ذوق و شوقی از الان ندارم  باورت میشه انگاری عین روز برام‌روشنه دختره  کاش حداقل یکی ب ...

خدا مراد دلت را بده

عزیزم منم همه کارهایی که گفتی کردم تازه جنسینگ و قرص کمر و گرده نخل اصل و اق قلا و مغزیجات رو هم اصا ...

میشه تاریخ آخرین پریود و تاریخ اقدام هارو بگی؟