2777
2789
عنوان

من مریضم ولی هر دکتری میرم میگن سالمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 69 پست

عزیز دلم چند تا از تاپیک هات رو خوندم کاملا اعصابت هست گلم 

ببین عزیزم خیلی صاف و ساده و بی سیاستی... من خودم تم سیاستمدار نیستم البته و همیشه ضربه رو خوردم 

هیچوقت سعی نکن با خانوادهدشوهر کاسه و کوزه یکی بشی همیشه سعی کن یه حریم یه فاصله یه احترام بینتون بمونه که البته این ۳ سال نکردی 

هرگز حرف خواهر شوهر پیش جاری یا جاری پیش خواهر شوهر یا این پیش اون نبر اصلا و ابدا و بیشتر سعی کن شنونده باشی

نکته بعد اینکه نازنینم یک درصد حس نمیکنی ممکنه تاپیک هات  رو شوهرت بخونه؟

یک بار ساعت ۴ تاپیک زدی خواهر شوهر پلید بعد شب با طوهرت خوب و توش بودی و اینها رفتین و شیر موز گرفته و بعد اینکه تو گوشیش بوده یهو گفته پاشو گمشو خونه بابات 

یکی ممکنه با کسی باشه اما ممکن هم هست تاپیک هات رو ببینه خیلی دقت کن نفهمه چون روی خانوادش حساسه همونجور که تو هستی عزیز دلم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
عزیز دلم چند تا از تاپیک هات رو خوندم کاملا اعصابت هست گلم  ببین عزیزم خیلی صاف و ساده و بی سی ...

واقعا من یادم. مهربون. بی سیاست و... اعصابمه.اخه یکی صدام کنه تند جواب میدم جدیدا.افسرده شدم انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم چند تا از تاپیک هات رو خوندم کاملا اعصابت هست گلم  ببین عزیزم خیلی صاف و ساده و بی سی ...

آخه میدونه خانوادش چ ظربه هایی زدن. حسودن. خودش میگه خط زدمشون.تمام.خانوادم نیستن

دوران عقد  ولایی زیاد خوب نیست عزیزم

اره.خسته کننده شد.تحمل نا پذیر. تو این یه ماه شوهرم ۴ تومن خرج خانوادش کرده. ولی بمن هیچی نداده. بعد از ۳ سال یه گوشی ۴ تومنی خریده، خانوادش گفتن چرا گوشی خریدی الکی خرج نکن.  

ب شوهرم گفتم‌یعنی چی.پس‌منم بهش بگم چرا ۴ تومن بهشون دادی الکی خرج نکن؟

من حق اعتراض باید داشته باشم.نه خانوادت 

اره.خسته کننده شد.تحمل نا پذیر. تو این یه ماه شوهرم ۴ تومن خرج خانوادش کرده. ولی بمن هیچی نداده. بعد ...

در حالیکه نباید حرف خانوادش روش تاثیری داشته باشه لزومی هم نداره که به شما بگه بنظرم اگه حرف خانوادش روش تاثیری نداره حساس نشو مهم خودشه عزیزم اگه مرد اجازه بده تا شرت خریدنت هم دخالت میکنند

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
در حالیکه نباید حرف خانوادش روش تاثیری داشته باشه لزومی هم نداره که به شما بگه بنظرم اگه حرف خانوادش ...

اجازه میده ک همچین حرفی رو زدن. پس چطور من جرات نمیکنم بگم چرا ۴ میلیون خرج کروی؟ چون خانوادشن.

اونام باید همین فکرو کنن.

ولی متاسفانه رو شوهرم تاثیر داره

حق اعتراض با منه ،وقتی کم و کسری دارم نیاز هام تامین نیست.نباید میداد بهشون.خرج‌من با شوهرم.

اره.خسته کننده شد.تحمل نا پذیر. تو این یه ماه شوهرم ۴ تومن خرج خانوادش کرده. ولی بمن هیچی نداده. بعد ...

گفتم برا اونا بیشتر خرج میکنی. تا من. ولی اونا اعتراض میکنن ک چرا براش خرج میکنی؟ 

پس این‌قدر خرج برامن نکن .براخودشون خرج کن

.در عوض شوهراشون برامن خرج کنن.جابجا بشیم