2777
2789
عنوان

فقط متاهلا

436 بازدید | 21 پست

من دیروز بیبی زدم مثبت شد امروز ازمایش دادم منفی شد مثل اینکه بیبی ع خراب بود 

شوهرم دیروز رفت توی قیافه و ببینید چیکار میکرد 

امروز ک منفی شد گفت خداروشکر منم گفتم اره واقعا خداروشکر ک بدنیا نیومد با این باباش باید تک و تنها با ولی کمبود بزرگش میکردم 

برگشته میگه چقدر تلخ شدی 

منم گفتم مثل رفتار تو 

شما بودین تا چقدر دیگه سر سنگین میبودید 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

دوباره بی بی بزن 

ازمایش گاهی نشون نمیده

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حق با همسرتون هست .کلا ما خودمون هم جای اشتباهی دنیا اومدیم .چ برسه ب طفل معصوم 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
ت هم مثل من زبونت تنده😂

قربونت از اول که تلخ و تند نبودیم . اینجوری شدیم تقریبا هممون

وگرنه کی بدش میاد همه چیز آروم و دور از تنش باشه

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
وضعیتو نمیبینی؟ بچه میخوای چیکار

من بچه نمیخوام ولی وقتی از دستش در رفته از خونه ی بابام بچه نیاوردم حامله نشدم ک شروع کرده به دعوا کردن با من که چرا حامله شدی

من بچه نمیخوام ولی وقتی از دستش در رفته از خونه ی بابام بچه نیاوردم حامله نشدم ک شروع کرده به دعوا ک ...

اینو حق داری😑 درکت میکنم. مردا در این مواقع مقصر نیستن لک لکا زنگ اشتباه رو میزنن

همسر منم فهمید بار دارم ۴روز هنگ بود حرف نمیزد بعد خوب شد😂😂😂

کاشکی ساکت میشد هبچی نمیگفت 

شروع کرده بود دعوا 

ارههه چرا باردار شدی منم گفتم حتما از خونه بابام اوردم