nemiss مدیر استارتر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 287 عنوان سرکلاژ کردن 311 بازدید | 16 پست سلام ..من هفته قبل سقط داشتم جنین قلبش تشکیل شده بود اما چون افتادم ب خونریزی سقط شد ...الان ک مطالب خوندم رسیدم ب سرکلاژ کردن میخوام بدونم بعدا ک بخوام اقدام ب بارداری کنم میشه از هفته ۶سرکلاژ کرد ؟؟ 1401/12/14 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iysa عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1561 ینی اونا ک سقط کردن باید سرکلاژ کنن؟؟ خواهمک ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشمومن ..
یا_علی_مددد عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 850 سرکلاژ از ۱۲ هفته ببعده و برای زایمان زودرسیا نه سقط تو هفته پایین
زیبای۶۳ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3307 به نظرم یکم مطالعه و دانشتو ببر بالاتر سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..
nemiss مدیر استارتر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 287 ینی اونا ک سقط کردن باید سرکلاژ کنن؟؟ نمیدونم ولی اگه بشه خودم دوس دارم ک انجام بدم
nemiss مدیر استارتر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 287 سرکلاژ از ۱۲ هفته ببعده و برای زایمان زودرسیا نه سقط تو هفته پایین یعنی هیچ راهی نداره اگه جفت از همون اول پایین باشه و دوباره لکه بینی داشته باشی ...من ایندفعه بخاطر هماتوم اینجور شد
nemiss مدیر استارتر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 287 به نظرم یکم مطالعه و دانشتو ببر بالاتر سوال پرسیدم مگه چی گفتم
iysa عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1561 نمیدونم ولی اگه بشه خودم دوس دارم ک انجام بدم ترس داره 🥲 خواهمک ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشمومن ..
زیبای۶۳ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3307 سوال پرسیدم مگه چی گفتم عزمزمه قصدم ناراحت کردنت نیست.اگه در مورد بارداری و دلایل سقط و خونریزی و درمانش بدونی برای خودت بهتره سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..
nemiss مدیر استارتر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 287 ترس داره 🥲 از بعضیا ک پرسیدم گفتن ن درد اصلا ندارع فقط باید مراقبت کنی از خودت .....اگر هم درد داشته باشه بهتر سقط بشه
nemiss مدیر استارتر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 287 عزمزمه قصدم ناراحت کردنت نیست.اگه در مورد بارداری و دلایل سقط و خونریزی و درمانش بدونی برای خودت بهت ... من هماتوم داشتم بخاطر همین سقط شد
iysa عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1561 از بعضیا ک پرسیدم گفتن ن درد اصلا ندارع فقط باید مراقبت کنی از خودت .....اگر هم درد داشته باشه بهتر ... اره درد نداره فکنم استراحت باید کنی همش ..من راستش میترسم خداکنه اینجور نشم .بچه اولت بود؟ خواهمک ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشمومن ..
nemiss مدیر استارتر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 287 اره درد نداره فکنم استراحت باید کنی همش ..من راستش میترسم خداکنه اینجور نشم .بچه اولت بود؟ انشالله ک نمیشی ...من اولی پوچ بود ..دومی هم هماتوم باعث شد سقط بشه بااینکه قلبش تشکیل شد شما الان باردارید؟؟؟
iysa عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1561 انشالله ک نمیشی ...من اولی پوچ بود ..دومی هم هماتوم باعث شد سقط بشه بااینکه قلبش تشکیل شد ... برای دومی ک میخاستی اقدام کنی رفتی ازمایشای سقط رو؟ زیر نظر دکتر اقدام کردی؟نه من تقریبا ۲ ماهه سقط کردم خواهمک ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشمومن ..
nemiss مدیر استارتر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 287 برای دومی ک میخاستی اقدام کنی رفتی ازمایشای سقط رو؟ زیر نظر دکتر اقدام کردی؟ نه من تقریبا ۲ ماهه سق ... اره زیر نظر دکتر رفتم آزمایش دادم هم خودم هم شوهرم هر دوتامون گفتن مشکلی نیس ...انشالله ک دیگه تکرار نشه برامون شما چرا سقط کردین ؟؟