2777
2789
عنوان

سرکلاژ کردن

311 بازدید | 16 پست

سلام ..من هفته قبل سقط داشتم جنین قلبش تشکیل شده بود اما چون افتادم ب خونریزی سقط شد ...

الان ک مطالب خوندم رسیدم ب سرکلاژ کردن 

میخوام بدونم بعدا ک بخوام اقدام ب بارداری کنم میشه از هفته ۶سرکلاژ کرد ؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سرکلاژ از ۱۲ هفته ببعده و برای زایمان زودرسیا نه سقط تو هفته پایین

یعنی هیچ راهی نداره اگه جفت از همون اول پایین باشه و دوباره لکه بینی داشته باشی ...من ایندفعه بخاطر هماتوم اینجور شد 

سوال پرسیدم مگه چی گفتم 

عزمزمه قصدم ناراحت کردنت نیست.اگه در مورد بارداری و دلایل سقط و خونریزی و درمانش بدونی برای خودت بهتره

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

از بعضیا ک پرسیدم گفتن ن درد اصلا ندارع فقط باید مراقبت کنی از خودت .....اگر هم درد داشته باشه بهتر ...

اره درد نداره فکنم استراحت باید کنی همش ..من راستش میترسم خداکنه اینجور نشم .بچه اولت بود؟

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
اره درد نداره فکنم استراحت باید کنی همش ..من راستش میترسم خداکنه اینجور نشم .بچه اولت بود؟

انشالله ک نمیشی ...من اولی پوچ بود ..دومی هم هماتوم باعث شد سقط بشه بااینکه قلبش تشکیل شد 

شما الان باردارید؟؟؟

انشالله ک نمیشی ...من اولی پوچ بود ..دومی هم هماتوم باعث شد سقط بشه بااینکه قلبش تشکیل شد  ...

برای دومی ک میخاستی اقدام کنی رفتی ازمایشای سقط رو؟ زیر نظر دکتر اقدام کردی؟

نه من تقریبا ۲ ماهه سقط کردم

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
برای دومی ک میخاستی اقدام کنی رفتی ازمایشای سقط رو؟ زیر نظر دکتر اقدام کردی؟ نه من تقریبا ۲ ماهه سق ...

اره زیر نظر دکتر رفتم آزمایش دادم هم خودم هم شوهرم هر دوتامون گفتن مشکلی نیس ...انشالله ک دیگه تکرار نشه برامون شما چرا سقط کردین ؟؟