2777
2789
عنوان

امپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 51 پست
من روز موعدم و فرداش هردو پررنگ مثبت شد.الان دو ماهمه.میگم استرسی شدم یعنی اچ سی جی باعث سقط یا زایم ...

نه اصلا اگر بود که دکترم نمی‌داد من برای چندمین میزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش  پنج هفته بودم  مشکلی پیش نمیاد برات عزیزم  تا حالا نشنیدم بخاطر آمپول ...

من پلی کیستیک بودم.چهارماه طبیعی اقدام کردم نشد.فهمیدم اصلا فولیکول خوب ندارم.شروع کردم به مصرف دارو و امپول.دو دوره لتروزول و کلوموفین و سینال اف و اچ سی جی زدم فاید نداشت.دوره سوم که شد گفتم اگه این سری نشه دیگه نمیتونم دارو مصرف کنم چون کیستامو خیلی زیاد کرده بودن.این شد که دوره سوم همراه با داروها و امپولا عکس رنگی رحم هم رفتم.گفت هردولولت چسبندگی داشت که تو سه دقیقه برام باز کرد.همون ماهم دو تا فولی هفده داشتم و باردار شدم

من پلی کیستیک بودم.چهارماه طبیعی اقدام کردم نشد.فهمیدم اصلا فولیکول خوب ندارم.شروع کردم به مصرف دارو ...

منم فولیکول ۱۷ بود ۱۶ تو روز ۱۴ البته در حال رشد من تخمک گذاریم دقیق روز ۱۷ پری بود میدونم رشد هم کرده بزرگ تر هم شدن تا ۲۰ رفتن 

من تازه دکترم بهم لتروزول داد.بعد خوردن لتروزول امپول و میزنن؟

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
جدی میگی؟ماشالله عالی بوده اگه لوله هات باز باشن انشالله که الان بارداری به امیدخدا

بازن تازه ۶ ماهه زایمان کردم پسره ماهم رفت پیش خدا حامله ای برام دعا کن 😢

جدی میگی؟ماشالله عالی بوده اگه لوله هات باز باشن انشالله که الان بارداری به امیدخدا

الان تست بدم نشون میده دقیقا ۱۴ روز گذشته ار آمپول زدنم ۱۶ پری ساعت ۶ صبح زدم