2777
2789
عنوان

نقص ایمنی

226 بازدید | 12 پست

سلام پسرم یکسالش هست،سه ماهه درگیر سرما خوردگی و خس خس سینه ، و برونشیت شده ،چندتا دکتر عوض کردم ،خ.ب نشد 

دکتر اخری آزمایش نوشت ،که lgG(255) و lgM(22)پایین بود،دارم دق میکنم ، کسی مورد مشابه داشته ،کمکم کنه

موارد این چنینی زیاد هست. زمینه اون بیشتر ازدواج فامیلیه. برای درمان اصلا نگران نباش!!! اطلاعاتتو بالا ببر در مورد این بیماری و به شخص متخصص مراجعه کن... اگر پسرت زیر نظر متخصص باشه این مشکل تا حدودی قابل کنترل هست

برای اینکه بیشتر در این مورد این بیماری بدونی، حتما به موسسه خیریه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید مراجعه کن... 

این موسسه هم بهت کمک می کنه در مورد این بیماری و روش های درمانی بیشتر بدونی و هم بیماران نقص ایمنی که مشکل پرداخت هزینه دارو و بستری رو دارن حمایت می کنه...

به خودت مسلط باش... دق کنی مشکلی حل نمیشه...

اول باید شناخت خوبی نسبت به این بیماری و روش های درمانش پیدا کنی

من بهت توصیه می کنم که به موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید مراجعه کنی... البته این موسسه برای حمایت از بیماران نقص ایمنی هست که هزینه درمان ندارن... ولی اگر بری اونجا حتما راهنماییت می کنن. غیر از اینکه با افراد مشابه که مشکل پسرت رو دارن آشنا میشی و این خیلی بهت قدرت میده که بتونی برای درمان پسرت بهتر و زودتر اقدام کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت مسلط باش... دق کنی مشکلی حل نمیشه... اول باید شناخت خوبی نسبت به این بیماری و روش های درمان ...

خدا خیرتون بده معرفی کردید

اتفاقا یکی از دوستانم یکی از همسایه هاشون این مشکل رو داشت. اینقدر هزینه درمانش بالا بود، بنده خدا از پسش بر نمی اومد. 

بچش هم روز به روز حالش بدتر میشد، تازگیا موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید رو بهش معرفی کردم اولش باور نکرد

حالا که دارن درمان پسرش رو پیگیری می کنن اینقدر امیدوار شدن که حد نداره

موارد این چنینی زیاد هست. زمینه اون بیشتر ازدواج فامیلیه. برای درمان اصلا نگران نباش!!! اطلاعاتتو با ...

من به موسسه حامیان نقص ایمنی سپید کمک کردم خیلی هم پیگیر درمان این بچه ها هستم

واقعا هزینه های درمانشون سنگینه

اصلا نگران نباش باید با یک متخصص و پزشکی که داره روی این موضوع کار میکنه صحبت کنی... من خودم از مشاوره انجمن حمایت از بیماران نقص ایمنی سپید کمک گرفتم واقعا تیم خوبی هستن

من بهت توصیه می کنم که به موسسه نقص ایمنی سپید مراجعه کنی  این موسسه برای حمایت از بیماران نقص ایمنی هست که هزینه درمان ندارن و اگر بری اونجا به خوبی راهنماییت می کنن

نگران نباشین می تونید در  جشنواره هایی که موسسه نقص ایمنی سپید برگزار میکنه شرکت کنید و از نزدیک با روند کار این موسسه آشنا بشین بهترین پزشکان در زمینه بیماری های نقص ایمنی در این موسسه فعالیت دارن

موسسه نقص ایمنی سپید در راستای ارتقای کیفیت زندگی بیماران نقص ایمنی فعالیت می‌کند. این موسسه از طریق سایت، اپلیکیشن و اینستاگرام اطلاعات مفیدی را به بیماران و خانواده‌های آنان ارائه می‌دهد. اگر می‌خواهید به این بیماران کمک کنید یا از خدمات انجمن استفاده کنید، این منابع در دسترس شما هستند.

موسسه سپید برای بچه‌هایی که نقص ایمنی دارن و هزینه درمان ندارن، خیلی کمک می‌کنه. من ازشون خیلی راضی‌ام و امیدوارم همه بچه‌ها بتونن از این کمک‌ها بهره‌مند بشن.