2777
2789
عنوان

کنکور سال ۴۰۳

184 بازدید | 14 پست

دخترم ۴۰۳ کنکور داره 

دهم و یازدهم درس نخونده اصلاااا.   حدود ده روزه شروع کرده ولی خیلی استرس داره.     همش گریش میاد میگه من موفق نمیشم.   خب دیر شروع کرده.     شما کسی رو دیدین ک یک سال آخر بخونه و زشته ی تاپ بیاره ؟ 

الان یازدهمه؟ به نظر من که به اندازهٔ کافی زمان داره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دی میخواد کنکور بده 

خب دی کنکور میده ولی کنکور اصلیشون که دی نیست تا دی همه درسای دوازدهمش هم تمام نمیشن اگه با مدرسه ویش میره 

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋
یعنی می‌تونه رشته ی تاپ بیاره ؟. 

بله کاملا امکانش هست، اصلا دلیلی نداره انقدر استرس داشته باشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

می‌تونه غیر حضوری بگیره ؟. 

غیرحضوری در شرایطی که مدرسه غیرانتفاعی بره خودش تو خونه درس بخونه که تا دی دوازدهمو کامل بخونه 

یا اینکه مدرسه بره ولی نیمه دوم دوازدهم رو خارج مدرسه کلاس بره

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋