2777
2789
عنوان

عدس پخته شده

392 بازدید | 21 پست

آهای خونه دارا چهارشنبه عدس پختم گذاشتم یخچال آبش رو خالی کردم تهش یکم آب داشت الان دیدم جوونه زده یعنی خراب شده؟؟؟ مقدارش زیاد بود حیفم میاد بندازم بره

تقریبا ۴ روزه

ن جوونه بزنه خوبه ک

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

بوکن فقط بوی بدی نده

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عدس پخته که جوونه نمیزنه 😲🧐

چرا

آخر زمان که میگن اینه مگه عدس پخته شده جوانه میزنه

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من*اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید