لیلاسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 715 عنوان بارداری مجدد 232 بازدید | 10 پست سلام خانوما من یه بچه ی ده ماه دارم همیشه چهار پنج روز مونده به موعدش پریود میشدم از پنج ماهگیش تالان چهار روزه عقب انداختم یعنی امکان بارداری هست به خاطر بچم خیلی نگرانم😭😭😭😭 1401/12/14 | 13:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 تست بزن آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
لیلاسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 715 تست بزن میترسم بعد بارداری اولمم تست خیلی دیر مثبت شد اعتماد ندارم
3setare عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1319 کاش من هم دو تا پشت سر هم دار بشمخیلی دوست دارمدو تا فسقلی که با هم بازی کنن، اخ یعنی میشه؟
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 میترسم بعد بارداری اولمم تست خیلی دیر مثبت شد اعتماد ندارم ان شاالله ک چیزی نیست نترس آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
لیلاسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 715 کاش من هم دو تا پشت سر هم دار بشم خیلی دوست دارم دو تا فسقلی که با هم بازی کنن، اخ یعنی میشه؟ ایجانم عزیزم شما بچه نداری
لیلاسادات مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 715 هر چی خیر هست برات پیش بیاد دعا کن منم باردار باشم ان شاالله عزیزم خدا یه صحیح وسالمشو بزارم تو دامنت
rosasea1 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4996 ان شاالله عزیزم خدا یه صحیح وسالمشو بزارم تو دامنت ❤❤❤🙏🙏🙏ممنونعزیزم