2777
2789
عنوان

خونه تکونی...

308 بازدید | 17 پست

بچه ها شما موقع خونه تکونی ظرف های چینی وارکوپال همشون میشورید ...اینو واسه کسی در نظر بگیرید ک سالی چهار پنج بار خونه تکونی داره ...من ظرفام واقعا تمیزن دارم فقط بایه دستمال تمیز میکشم روشون لیورو همشون شستم باهمه ظرفا موندن اینا والان ک پاک کردم هی دل دل میکنم وسواس دارم اخه ک همشون بشینم بشورم چیکار کنم پوستم داره کنده میشه دیگ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبابا چرا هربار بشوری تو کابینت ک کثیف نمیشن  بعد موقع مهمونیام ک  شسته میشن هر دفه

اره شسته میشن واینکه من هرچندوقت یکبار کلن بادستمال تمیزشون میکنم غیر شستشو پس نشورم 

شیطون رو لعنت کن..وسوسه و وسواس از شر میاد..من هیچکار نمکنم..کل سال که تمیز میشه کافیه..خونه تکونی برا زمان قدیم بود که جارو برقی نبود و یه من خاک میرفت جسم فرش و سالی یبار برا نوروز میتکوندن..که از همون جا هم لفظ خونه تکونی اومد..الان با وجود جارو برقی و بخارشور و  وایتکس و جوهر نمک...مگه کثیفی میمونه که برا عید تمیز بشه..

تو این بی آبی واقعا درست نیست بیخودی شستن ،خودمون رو مدیون میکنیم  من فقط دستمال میزنم

بعله عزیزم درست میگید تازه من خونه ام اپارتمانی اشپزخونمم کوچیکه باید فکر کنم دورتا دور خونه ابگیر بذارم ظرف بچینم روش😁

من میشورم کلا به خاطر غم و مشکلاتی که داریم دلم میخواست گرد غمو از تو خونه بشورم سبک کنم خونه رو 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بعله عزیزم درست میگید تازه من خونه ام اپارتمانی اشپزخونمم کوچیکه باید فکر کنم دورتا دور خونه ابگیر ب ...

نشور عزیزم ،هم آب هدر نمیره هم جسمت رو نابود نمیکنی 

منم اوایل میشستم ،بعد کم کم از سرم افتاد 

شیطون رو لعنت کن..وسوسه و وسواس از شر میاد..من هیچکار نمکنم..کل سال که تمیز میشه کافیه..خونه تکونی ب ...

اره گلم تازه من همه دارن میگن توکه خونت تمیزه خونه تکونی واسه کجاته ولی بازم دلم برنمیداره پس نمیشورم همین پاک کردن بسشونه

من میشورم کلا به خاطر غم و مشکلاتی که داریم دلم میخواست گرد غمو از تو خونه بشورم سبک کنم خونه رو&nbs ...

عزیزدلم روزای خوبم میاد من پارسال انقدر قبل عید غم داشتم انقدر زندگیم داغون بود ولی خدا بهم رو کرد درسته مشکلات هست ولی من پارسال تو بدترین شرایط زندگیم بود هیچوقت ناامید نشو خدا بزرگه انشالله غم اززندگیت میره و شادی جاشو پرمیکنه