2821
2789
عنوان

ساخت زمین

2011 بازدید | 34 پست

بچه ها یه زمین ۲۰۰ متری داریم که ۱۵ سالی هست خریداری شده ولی متاسفانه نساخیم 

حالا رفتیم واسه مجوز شهرداری نداد گفت مجلس نامه داده کسایی که تا الان نساختن حق ساخت ندارن و دولت زمین رو میبره 

ینی دارم سکته میکنم واسه بابام بعد این همه زحمت   

من عاشق نی نی ام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سند نداره؟شهرداری اینکارو تو شهرماهم انجام داد یه زمین داشتیم کنار چندتا زمین برا ما سند داشت برا بقیه قولنامه شهرداری همه رو فروخته بود،ما که سند داشتیم پس دادن بهمون ولی اونا که سند نداشتن گفتن هیچی بهتون نمیدیم اونام باهم وکیل گرفتن و از شهرداری پس گرفتن زمینارو 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

مگه میشه ؟

یعنی چون تا حالا نساختید دولت زمین رو بر میداره برا خودش؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
شهرداری رفتیم گفتن فعلا مصوبه مجلس مجوز نمیدیم

تواونارو ولش کنننننننننننن برو پیش شورا

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سند نداره؟شهرداری اینکارو تو شهرماهم انجام داد یه زمین داشتیم کنار چندتا زمین برا ما سند داشت برا بق ...

فک کنم قولنامه داره ما از یه مالک دیگه خریدیم ...

میگن تا الان چرا نساختین

من عاشق نی نی ام

یه روز جمعه ای حصار دورشو بکشین با بلوک ویه در قدیمی بندازین بعدش برین بگین این زمسن نیس حصار داره بعدم اگه دور واطرافش خونه هست بی سرو صدا قبل رفتن به شهرداری برین اداره پست بگین خونه مون یه خونه خیلی قدیمیه تخریب شده کدپستیشو نداریم یجوری که نیان بازدید کدپستی خونه اینور واونورشو بگین بهتون کد پستی بدن دیگه تمومه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
یه روز جمعه ای حصار دورشو بکشین با بلوک ویه در قدیمی بندازین بعدش برین بگین این زمسن نیس حصار داره ب ...

جدی ؟ اره بابامم میگه یواشکی دیوار بندازیم بریم زیر خونه بالاخره بعدش یه کاری میکنن

من عاشق نی نی ام