2777
2789
عنوان

یعنی چی🤤🤤🤤🤤

143 بازدید | 19 پست

مادرشوهرم چهارصب زنگ میزنه شوهرم برقای خونه مادر زنت خاموشه کجاست خونه نیست چراخاموشه🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بگو رفته دستگاه فضول سنج بخره زود میاد🤪🤪

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا.یعنی چی

همینو بگو.به توچه اولا

دوما خونه مامانم اینا جوریه برقش معلوم نیست مامانم هرشب خوته اش .این میخواد حرف دربیاره که نیستش

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

فضولی تا کجا!!!

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
عروس کم بود مادرش هم اضافه شد به مادرت بگو زنگ بزنه بهش بگه  به خدا رفته بودم سقّا خونه دعا🤲 ...

😅😅😅بنده خدا صب تاشب خونه اس برقشون ازبیرون معلوم نیست.اصلا اقا هرشب میره بیرون به توچه اخه