2777
2789
عنوان

نصیحت خواهرانه دارم برای عقدی ها...

543 بازدید | 30 پست

اگه در حال خرید جهیزیه هستی به هیچ وجه به هییچ وجه وسیله هاتو به خانواده همسرت نشون نده یا ازشون نظرخواهی نکن هیییچ وقت از جهیزیت با خبرشون نکن 

میزنن تو ذوقت..

دخالت های بیجا میکنن

چیزی که من الان درگیرش شدم!

دوری و دوستی...

فاصله خودتو داشته باش احترام بزار اما صمیمی نشو

نزار روشون وا بشه نزار حس کنن چون خوبی و صمیمی هستیم میتونن هر هر حرفی رو بزنن

مثل مهمان برو و بیا هیچ وقت زیاد از حد خوبی نکن

اره منم اولش میگفتم اگع خودم خوب باشم خوبی کنم کدورت پیش نمیاد...

ساده نباش دختر

من خودم عقدیم از همینا زخم خوردم

تو اشتباه منو نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر باز زود متوجه شدی چجور ادمهایین .. خیلیا با وجود بچه بازم متوجه نمیشن که نباید بیش از حد رو داد 

والا خودم اگر بخوامم نمیتونم بیش از حد رو بدم به کسی و صمیمی باشم 

•[ محکوم به خوشبختی ]•

واقعا خریدهاتون رو نشون دیگران میدین؟ 

من جهیزیه ام رو خونه مادربزرگم جمع کردم،  یکیش رو هم باز نکردم زنعموهام و عمه ام ببینن. 

هرچی بود بعد عروسی تو رفت و امدها دیدن. 

خانواده همسرمم کاری نداشتن اگر میپرسیدن چیکار میکنی و اینا؟ میگفتم در حال خرید هستیم. و اینجور چیزها. 

بعدشم استارتر اونی که بخواد بزنه تو ذوقت،  میزنه.  ول کن بابا.  مهم اینه تو دوست داشتی و خوشت اومده و خریدی🤗

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بستگی به خانواده داره 

من جهاز دخترمو با انتخاب خودشون خریدم 

عروسمم باهم رفتیم خرید 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من ساده  یه روز که ماورشوهرم اومده بود خونه مامانم اینا خوشحال بردم تو اتاق بیا جهازمو ببین .درحالی که داشت نگاه می کرد  گفت  خودتو اذیت نکنی ها من باید ب جهازت ایراد بگیرم که  از اون مادرشوهرا نیستم .

خیلی خیلی بهم برخورد چون جهاز ی لطفه  نه وظیفه .

اتفاقا  تا دلتون بخواد ایراد هم می گیره 

مثلا  یبار گفت  قابلمه مسی رو جدید گرفتی آخه تو جهازت نبود 

در صورتیکه  اتفاقا مال جهازم بود مامان بزرگم  بهم داد 

یا بعدها گفت  فکنم لگن و آبکش کم خریده بودی 

و....

هان  یادم اومد یبارم  از بخارشور حرف شد من گفتم بدرد می خوره اما اصلا لازم نیست بخری من برگردم عقب واسش هزینه نمی کنم . گفت اااا مگه توم این چیزا رو داشتی 

در صورتیکه من همه چیز گرفت

الهم عجل الولیک الفرج
ویک نصیحته دییگه رابطه جنسی  کامل نداشته باش از گذشتت وسوتیهات جلو هیچ یک از اعضا خاندان شوهری ...

از زمین تا اسمون حق 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
واقعا خریدهاتون رو نشون دیگران میدین؟  من جهیزیه ام رو خونه مادربزرگم جمع کردم،  یکیش رو ...

نشون نمیدم خودشون سرک میکشن و میپرسن

منم فکر کردم مثل خانواده خودم هستن که میگن هرطور دوس داری بخر...

قضیش مفصله...

مهم اینه متوجع اشتباهم شدم