2777
2789
عنوان

چقدر عجیبین😳🥲

455 بازدید | 13 پست

ادم دلش میگیره 

منو خواهرهمسرم  خیلی خوب هستیم  ۲۰ سالشه 

بعضی وقتا میاد خونمون حرف میزنیم 

امسال خودش گفت میام کمکت زنداداش نکران خونه تکونی نباش

منم هیچی نگفتم بهش 

الان خودش اومده میگه چقدر خونتون شلوغه  دخترت چقدر صدای تلویزیون رو زیاد کرده 

پسرت گریه میکنه  ، چقدر سخت  بیچاره داداشم چقدر اذیت میشه

مگه بچه منه فقط؟؟؟ جگر گوشه داداششم هست دیگه 

از اون موقع ک اومد فقط غر میزد   اخ سرم درد گرفت و فلان 

هیچییی بهش نگفتم اخرش پسرم خوابید  

دخترم تلویزیون رو خاموش کردم 

رفت میان وعدشو خورد 

گفت اخخخ اومده بودم کمکک سرم الان درد میکنهه باز شلوغ کاری کرد 

گفتم اینجا شلوغه برو خونه خودتون سردردت خوب بشه 

گفت نهه چرا ناراحت میشی بر کمکت اومده بودم بیا پرده هارو جمع کنیم 

گفتم کمک نکنی سنگین تره ها اومدی غر میزنی

کمک نکرد هیچی نشسته قربون صدقه دخترم میره 

خب ادم تعجب میکنهه اول غر میزنه بجای اینکه بچه رو ساکت کنه  

الان داره قربون صدقه میره 

مگرنه الانم اشتی هستیم 

بعد ی عده میان بد و بیراه میگن

چیزی جز اینم بود قربون صدقم میرفتن

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

شما یه کارگر بگیر دیگه پیشنهاد کمک ایشونو قبول نکن 

ایشونم بره به دل مشغولیای یه جوون بیست ساله برسه شب عید بهتره مجبور نیست همچین درهم برهمی رو تحمل کنه 

حالا این وسط ما چرا عجیبیم ؟؟؟؟؟

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

خواهر همسر یکم غریب اومد واسم 

باید بگی خواوور شوور 😂😂😂😂

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما یه کارگر بگیر دیگه پیشنهاد کمک ایشونو قبول نکن  ایشونم بره به دل مشغولیای یه جوون بیست سال ...

منکه قبول نکردم  خودش سر زده اومده

چون تایپک قبلم رو بد خوندن  بدم قضاوت کردن  گفتن من چ عروس بدیم

والا منو خواهرمم همینجوری هستیم خیلیم روکیم ناراحتم بشیم بروی هم میاریم قربون صدقه بچه هاشم نمیرم همیشه یموقع هایی دعوامونم میفته بابچه هاش😂😂

اما چون ایشون خواهر شوهره شاید یکم سنگین تر باشه رفتارش براتون🤷‍♀️

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

جاری من پارسال ۳ ساعت راه از شهر خودشون اومد خونه مادرشوهرم براش ملحفه و روبالشتی و پرده و ... بدوزه. خیاطه. سه روز پشت چرخ بود بیچاره.. خب خونه شلوغ بود دیگه. همه جا پارچه و افتاده بود.. خواهرشوهرم از در اومد به جاریم گفت تو هروقت میای خونه ما، خونمونو به هم میریزی😐 خب اسکل عقب مونده داره کار شمارو انجام میده.. اینم بگم اتاق خواهر شوهرم مثل جمعه بازار میمونه. ۳ ساله عروسشونم هنوز رختخوابش رو جمع نکرده

منکه قبول نکردم  خودش سر زده اومده چون تایپک قبلم رو بد خوندن  بدم قضاوت کردن  گف ...

وقتی ادم تاپیک میزنه یه قاب کوتاه از زندگیش رو فقط میتونه تایپ کنه خواننده هم مجبوره  بدون دونستن  جزییات کامل بدون شناخت  همون یه تکه رو میبینه و نظرشو میگه دوطرف باید باعلم به این اصل هم صحبتی کنن تا دلخوری پیش نیاد 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
والا منو خواهرمم همینجوری هستیم خیلیم روکیم ناراحتم بشیم بروی هم میاریم قربون صدقه بچه هاشم نمیرم هم ...

۱۳ سالش بود عروسشون شده بودم  خیلی دعوا میکردیم بعضی جاها هم براش خواهری میکردم میرفتم کارنامشو میگرفتم ب کسی نمیگفتم

کار اشتباهی میکرد با داداشش یا خواهرش اشتی میدادم 

چند ماه پیشم با شوهرم ک استادشه قهر بود  اشتی دادم ی واحد سه ضریبی رو نیوفته 

میگم باهم مثل دوستیم  

ولی ناراحت شدم سرزده اومده  بجایداینکه اروم کنه بچه رو  منو دعوا میکنه 

وقتی ادم تاپیک میزنه یه قاب کوتاه از زندگیش رو فقط میتونه تایپ کنه خواننده هم مجبوره  بدون دونس ...

درسته

ولی من بارها تایپک زدم ولی الکی قضاوت شدم 

تایپک قبلم که یسری ها گفتن  دوبار بیرونش کردییی اومده باز     اما در واقع اینجور نبوده 

یا گفتم مادرشوهری که اینجور رفتاری رو داره چطوره؟    خیلی احترام براشون قائلم و چیز بدی نگفتم  ولی همه اومدن به من پریدن 

۱۳ سالش بود عروسشون شده بودم  خیلی دعوا میکردم بعضی جاها هم براش خواهری میکردم میرفتم کارنامشو ...

چون باهات راحته اینجوریه 

دقیقا رابطتون مثل منو خواهرمه تازه اون واسه من اینهمه کارم نمیکرد 😂😂😂

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

درسته ولی من بارها تایپک زدم ولی الکی قضاوت شدم  تایپک قبلم که یسری ها گفتن  دوبار بیرون ...

پس اگر اینطوره شما چطور مشاوری هستی  که اصل کنترل مکالمه رو نمیتونی اجرا کنی؟انتخاب کلمات نحوه بیانشون جمله بندی برای القا منظور درست رو شما بهتر بقیه باید بلد باشی وقتی هربار تاپیک زدی بقیه باهات برخورد کردن یعنی موفق  به القای منظور درست نشدی وبقیه فکر کردن اونجا دعوا شده درحالی که اینطور نبوده و سوتفاهم براشون پیش اومده 

پس اگر اینطوره شما چطور مشاوری هستی  که اصل کنترل مکالمه رو نمیتونی اجرا کنی؟انتخاب کلمات نحوه ...

خوندم ولی کار که نمیکنم