2777
2789
عنوان

مهاجرت به کانادا بهتره یا انگلیس؟

324 بازدید | 15 پست

دوستان برای ادامه تحصیل تو مقطع دکترا کدوم کشور به نظرتون بهتره ؟ انگلیس یا کانادا ؟

من مدرک آیلس دارم 

برای دکترای رشته های علوم پزشکی می خواستم اقدام کنم و اینکه دیگه بعد از اتمام درس برنگردم و همونجا بمونم 

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

کانادا مهاجر پذیر تره و ایرانی زیاد داره ولی در کل آب و هوا و طبیعت انگلیس رو بیشتر دوست دارم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیلتس چند دارید؟

۸ونیم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
کانادا شرایط برای اپلای و.. اسونتره خیلی  هرکسی نمیتونه پذیرش انگلیس بگیره

واقعا ؟ انگلیس سخت تره ؟

اصلا بنظرم برای درس خوندن از همش بهتر امریکا ولی خب خیلی پذیرشش سخته

امریکا که عالیه ولی پذیرشش خیلی سخته

انگلیس 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند