دوستان برای ادامه تحصیل تو مقطع دکترا کدوم کشور به نظرتون بهتره ؟ انگلیس یا کانادا ؟
من مدرک آیلس دارم
برای دکترای رشته های علوم پزشکی می خواستم اقدام کنم و اینکه دیگه بعد از اتمام درس برنگردم و همونجا بمونم
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
اصلا بنظرم برای درس خوندن از همش بهتر امریکا ولی خب خیلی پذیرشش سخته
امریکا که عالیه ولی پذیرشش خیلی سخته
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند