2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا من امروز فرستادم اینجا گفتم بچه هام رفتنه مدرسه یه سری آدم نمیدونم تو چجور خانواده هایی بزرگ شدی یجوری توهین و بی احترامی کردن انگار اونا دلسوزتر از منن نسبت به بچه هام طلبکار هم بودن

منم از فردا نمیفرستم خیلی ها گفتن بچه های  اطرافشون مسموم شدن  شما هم هر جور صلاح میدونی همونو انجام بده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اخه طرف ما نمیزارن یعنی شایعست

استرس الکی بگیرم و بچه ام منتقل کنم چی بشه آخه قصد اونا هم همین هست مدرسه نرن بچه ها چند جا مطلب خوندم یکیش میفرستم براتون 👇👇👇

من خودم هم دانش‌آموز دختر دارم هم پسر و هم یه کوچولوی مهدکودکی. ولی بخاطر مسمومیت نه استرس بیش از حد میگیرم نه مانع مدرسه رفتنشون میشم. ناراحتم بابت این اتفاق و لحظه‌شماری میکنم خبر تموم شدنش رو بشنوم ولی نگران نیستم، چون تمام این اتفاقات مسمومیت رو بررسی کردم و به این نتایج قطعی رسیدم

◾️١_ سطح مسمومیت واقعا پایینه و بالغ بر ۸۰ درصد بدون ارجاع به بیمارستان و یا اقدام خاصی بهبود پیدا میکنن

▪️۲. دقیقاً روشن شده که بخش قابل توجهی عامل روانی و استرس هستش که که بچه‌ها یا از خود اتفاق مسموم شدن میترسن و استرس میگیرن و حالت تهوع پیدا میکنن یا از جو اضطراب آمیزی که والدین شاید بوجود بیارن حالشون بد میشه تو این مواقع. بخاطر همینه که ۸۰درصد اصلا کارشون سرپایی حل میشه. خانواده‌ها بجای تزریق نگرانی باید نقش آرام‌بخشی برای دانش‌آموزان و فرزندان‌شان داشته باشن

▪️۳. این مسمومیت‌ها تاکنون هیچ مورد فوتی نداشته و کلیه اخبار در این زمینه کاملاً کذبه

▪️۴. دستگاه‌های مسئول با تمام توان مشغول ردیابی هستن ولی خب پیدا نکردن ریشه رو، هرچیم مطرح شده در مجازی که ريشش اینه غلطه. خود تلویزیون هم گزارش های اشتباهی میده بعضا، مثل اون گزارشی که گفته بود بخاطر اون کامیون حامل مواد شیمیایی و نفتی بوده. چقدرم خبرنگار گیر داد به راننده بدبخت

ان شاء الله مشکل سریعتر حل بشه. هم دانش آموزان نگران نباشن هم والدینشون🌹

#حسین_دارابی https://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸