2777
2789
عنوان

سبزه ترکیبی

983 بازدید | 154 پست

میخام‌ار هرکدوم یه ذره بذارم

بنظرتون میتونم توی یه ظرف از هر حبوبات بصورت دایره ای بریزم؟کسی درست کرده تاحالا خوب میشه؟

عدسمو  و لوبیا چشم بلبلی مو الان خیس کردم 

بنظرتون ماش  و نخودهم الان خیس کنم؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان یکی بمن یاد بده عدسو چجوری سبزه کنم اولین بارمه  

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من پارسال عدس و گندم بود قشنگ‌شد گندم دور ،عدس وسط

گندم ندارم دوجور حلوبات بنظرت کدوما باهم بهترن؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ببین ظرف مستطیل بزرگ پیدا کن تو اون بریز  دایره ای قاطی میشه مشخص نمیشه فکر کنم مربع مربع خوش ...

مرسی از ایدت عزیزم .تو ظرف پیرکسم میشه یا نه؟ 

آره دیگه از همونا

واقعا سبز میشه.شنیدم دونش فرق داره برا سبزه؟