من که اصلا تمیز کاری عید نمیکنم هر روزی که ببینم یه جا کثیف و یه چیزی کثیف همون رو تمیز میکنم الانم همه جام تمیزه مثلن فرش اگه لکه داشته باشه همونجا شامپو میکشم یا احساس کنم لوستر خاک گرفته اس تمیزش میکنم یا زیر یخچال و لباسشویی و اینا ولی خوب این شرایطی که من میگم واسه خونه دارهاست اونایی که شاغل ان مسلما وقت این کارا رو شاید پیدا نکنن
من تموم.کردم فقط پنجره و بالکنم مونده ک اونم امروز عجیب هوا طوفانیه نمیشه تمیزش کرد
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
هی خواهر من که گفتم امسال خونه تمیزه خونه تکونی ندارم بعد یه هفته سفر رفتم برگشتم سقف اشپزخونه نم زده بوده گچ نصف سقف ریخت پایین😭 الانم باید گچکار بیاد گچ بزنه دوباره گند زده میشه به همه جا دوباره باید خونه تمیز کنم همه جل میخواد بشه خاک و گچ🥺 اعصابم خرده باور کن حالا برو به خودت امیدوار شو😅
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...