2777
2789
عنوان

لحظه دیدار نزدیک است ...

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 39 پست
سزارین اولم بیهوشی بود اما این و دل به دریا زدم و بی حسی خواستم ، انشالله که خیره 

خیلی کار خوبی کردید.بیحسی عالیه.اونجا با دکتر پرستارا صحبت میکنی،نی نی ت که بدنیا اومد بهت تبریک میگن،میارن میچسبونن به صورتت واااای چه لحظه قشنگی.سلامت باشید انشالله خودتونو و نی نی تون

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر توضیح بدید اشکم در میاد 😂

من خودم تو اتاق عمل بچه رو به صورتم چسبوندن گریه کردم بعد یه پرستار دوان دوان رفت گوشی شوهرمو گرفت اومد از من و بچه م عکس گرفت کلی.

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
بخش بزرگی از وظیفه مادری به داشتن استرس خلاصه میشه ، از لحظه شکل گیری نطفه تا زمانی که مامان صدات می ...

بله عزیزم کلا از لحظه ی شروع بارداری تا ابد مادر یعنی استرس از خودگذشتگی و فداکاری

ولی تا جایی که مقدوره بهتره ادم آرامش خودش رو فراهم کنه چون مادر و بچه جزعی از همن و مادر که تحت فشار باشه بچه هم اذیت میشه

اون استرس من چیزی بود که قابل تحمل نبود و دست خودم نبود پانیک بارداری بود و ممکن بود سلامت خودمو بچرو بخطر بندازه

بهم حمله ی ترس دس میداد و فشار خون و تپش قلب تا حدی میرفت بالا که برای جنین خطر داشت

در واقع برا خودم نبود برای  نگرانی از سلامتی بچه دکترم توصیه کرد بیهوش شم. خودمم انتخابم بیهوشی بود 

خداروشکر عالی گذشت.

ای جانم نمیدونی سر صبح چقدر خوشحالم کردی 

مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم  میاد بغلت 😍😍

لطفاً اگه واست ممکنه بعد از اینکه به سلامتی زایمان کردی واسم دعا کن بشه هر چه زودتر پسرم رو ببینم 6 سال میگذره و حسرت به دل دیدنشم حتی شده یه لحظه😢 پنجم فروردین 8 سالش تموم میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

ای جانم نمیدونی سر صبح چقدر خوشحالم کردی  مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم  میاد بغلت 😍😍 ...

فکر دور بودن از جگر گوشه تا مغز استخوان آدم و میسوزونه چه برسه به تجربه کردنش...😔 از ته دل آرزو میکنم هر جا هست سلامت باشه و هر چه زودتر عطر تنش و توی آغوشت داشته باشی ، الهی به حق صاحب این لحظات روزهای دوریت تموم بشه به زودی .  

فکر دور بودن از جگر گوشه تا مغز استخوان آدم و میسوزونه چه برسه به تجربه کردنش...😔 از ته دل آرزو میک ...

مرسی قشنگم برای دعای قشنگت و همدردیت 

انشالله هیچوقت غم نبینی و همیشه شاد و خوشبخت باشی گلم 💐

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

عزیزم همه که  بعد بی حسی سردرد نمیگیرن،خودم تا چندروز گردنم درد میکرد،ان شاءالله به سلامتی و در آرامش کامل بچه ات رو بغل کنی ،خدای مهربون نگه دار هردوتون باشه❤

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

🐣دوست داری ترفند های خانه داری رو یاد بگیری؟😍 ❗️

🔹با‌ بهترین‌ایده های‌روزمرگی و‌آشپزی💯🕊

🔸زندگیتو هر روز زییاتر از قبل بساز✨🌱

تــو لــایـــق بــهـــتــریــن هـــا هـــســتــی✌️🏻😍

بازی با فرزند و تجربم از پوشک گرفتن

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین