2777
2789
عنوان

لحظه دیدار نزدیک است ...

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله به سلامتی فارغ بشید و نینی قشنگتون رو بغل بگیرید.چقدر الان حس قشنگی دارید حستون رو خریدارم.موقع دنیا اومدن نی نی تون برای همه منتظرا دعا کنید نی نی دار بشن برای همه بچه ها دعا کنید تنشون سالم باشه

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
انشالله به سلامتی فارغ بشید و نینی قشنگتون رو بغل بگیرید.چقدر الان حس قشنگی دارید حستون رو خریدارم.م ...

انقدر دعا دارم که نمی‌دونم کدوم و بگم و بخوام ، تصمیم گرفتم موقع عمل نام نبرم ، کلی دعا کنم به خدا بگم هشتگ همه مردم دنیا 😂

منم پارسال اینموقع ها بود سزارین شدم انشالله عالی پیش بره برات من از بیحسی نخاعی میترسیدم بیهوشی ا ...

سزارین اولم بیهوشی بود اما این و دل به دریا زدم و بی حسی خواستم ، انشالله که خیره 

سزارین اولم بیهوشی بود اما این و دل به دریا زدم و بی حسی خواستم ، انشالله که خیره 

خوب کردی اگر میتونی و اذیت کننده نیس برات چرا که نه

من چون زیادی وحشت داشتم تحملشو نداشتم

از بیحسی بعدش که پاها تا چن ساعت حس ندارن میترسیدم

کلا حساسم روی اینجور چیزا توی بارداری بدترم شده بودم

انشالله برا تو عالی میگذره گلم

خوب کردی اگر میتونی و اذیت کننده نیس برات چرا که نه من چون زیادی وحشت داشتم تحملشو نداشتم  از ...

بخش بزرگی از وظیفه مادری به داشتن استرس خلاصه میشه ، از لحظه شکل گیری نطفه تا زمانی که مامان صدات میکنن انواع و اقسام حسهای متناقض و داری که در نهایت به عشقی بزرگ ختم میشه ، حالا استرس بی حسی و سر درد و عواقب بعدشم روی همه اینها ... این راه با تمام سختیهاش لذت بخش😍