جان مادر ، قلب تپنده زندگی من ، پنج ساعت بیشتر تا دیدن روی ماهت باقی نمونده ، مرسی که نه ماه پا به پام اومدی و تنهام نذاشتی ، مرسی تو روزای سرد و گرم کنارم بودی و حس شیرین داشتنت و ازم دریغ نکردی .... ترس ها و دلشوره ها و نگرانی ها داره جای خودش و به هیجان لمس تن کوچیکت میده و من الان تو این لحظه خوشبخت ترینم .... و اگه صدام به جایی برسه دعا میکنم همه زنان دنیا شانس و فرصت تجربه این لحظات و داشته باشن و صدای خنده شما که معجزه بی بدیل خداوندید تو فضای هر خونه ای که منتظره بپیچه ...❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انشالله به سلامتی فارغ بشید و نینی قشنگتون رو بغل بگیرید.چقدر الان حس قشنگی دارید حستون رو خریدارم.موقع دنیا اومدن نی نی تون برای همه منتظرا دعا کنید نی نی دار بشن برای همه بچه ها دعا کنید تنشون سالم باشه
خوب کردی اگر میتونی و اذیت کننده نیس برات چرا که نه من چون زیادی وحشت داشتم تحملشو نداشتم از ...
بخش بزرگی از وظیفه مادری به داشتن استرس خلاصه میشه ، از لحظه شکل گیری نطفه تا زمانی که مامان صدات میکنن انواع و اقسام حسهای متناقض و داری که در نهایت به عشقی بزرگ ختم میشه ، حالا استرس بی حسی و سر درد و عواقب بعدشم روی همه اینها ... این راه با تمام سختیهاش لذت بخش😍