2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی وابستگی به گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 21 پست
هیچیش نمیشه منم ی روز کابلم خراب شد قیامت کردم ک الان شارژر اصل از کجا بیارم ولی ی شارژر دیگ گرفتم خ ...

اخه من از خود نمایندگی گرفتم ...مگه میشه ۱ ماه نشده خراب بشه

فردا باید اعتراض کنم

Ryan227 سابق تعلیق شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداسرت غصشو نخور من الان گوشیم با نذر و نیاز و دعا روشن میشه  خاموششع مکافات دارم🥲ولی هنو سر ...

سال قبل خرید برام ....امسال واقعا دیگه شرایطش نیست بخام آنقدر هذینه کنم

بازم خداروشکر

Ryan227 سابق تعلیق شده
اخه من از خود نمایندگی گرفتم ...مگه میشه ۱ ماه نشده خراب بشه فردا باید اعتراض کنم

گارانتی دارن دیگ  من ی کابل معمولی گرفتم دوسال گارانتی داشت  اصلیم حتما داره ببر نمایندگی

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اگه درک و شعور داشت که منو خواب زده نمیکرد🤐😐😂 بعد چند شب بدخوابی امشب خوابیده بودم 

شارژر اصلی و فابریک رو مراقب نبودی 

حالا آه اون گرفتت که روحش نمی‌ذاره اینا واست بمونن🤣🤣🤣🤣

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864