2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم!

189 بازدید | 12 پست

حدود یک ساله که متوجه شدم داخل سینم یه توده بود (خطرناک نبود) خلاصه اینو آبان ماه با جراحی رفع کردیم 

از اون روز که از عمل برگشتم همش مدام فکر میکنم چیزی هست داخلش دوباره در میاد سرطانی میشه دوباره باید برم عمل همه سینمو بر میدارن ۲۴ساعته دستم داخلشه همش چک میکنم روانی شدم از این موضوع از این تلقین نمیتونم بخوابم استرس شدیدی بهم وارد می‌کنه کسی مثل من هست اینجوری باشه چه غلطی کنم اصلا 😭😭کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درکت میکنم ،پارسال منم جراحی توده داشتم توی کتفم بود ،و الان یکی دو جای دیگم توده های مشکوک دارم ...

خداروشکر یکی درکم می‌کنه 😭

خیلی آزار دهندس واقعا حالم خرابه 

منم برای بیماری های دیگه اینجوریم از زندگی دیگه بدم میاد

هووف یه استرسی میندازه به تمام چارستون بدنم انگار مثلا عزراییل اومده بالاسرم بنظرم باید برم پیش یه مشاور در دسته وسواس فکریه این موضوع 

من ۷ساله درگیرشم

پوووف من این چند روز پیش خیلی اوج گرفت یعنی وای یواشکی گریه میکردم انقدر حالمو بد کرده بود

یه سری تمرین ها داره که باید انجام بدیم سطح استرس رو میاره پایین مثل نوشتن 

پوووف من این چند روز پیش خیلی اوج گرفت یعنی وای یواشکی گریه میکردم انقدر حالمو بد کرده بود یه سری ت ...

منم گاهی اوقات میشینم گریه میکنم من خیلی درد و بلا میگیرم 

کوچیک بودم قلبمو عمل کردم 

بعد بچه اولم سنگ صفرا گرفتم اونو عمل کردم 

دریچه قلبم دوماه پیش تنگ شد بالنش زدن 

یه انژو دیگه دارم برای سال دیگه احتمال عمل قلب دوباره هم هست 

خودمم فکر میکنم سرطان روده گرفتم همش روده هام درد میکنه،

به حکمتش دل بسپار(خدا)