2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 20 پست
🙁🙁گشاد کنندهه نیس دائم چیزی تو ادم باشه ؟؟؟ من اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم

والا من که موقع ن ز*دیکی مشکل دارم از ت ن گ ی اینکه گشاد کننده باشه واسم بد نیست 🤣ولی پد  یه جور آرامش میداد موقع پری ولی با این هم اصلا یادت میره پری هستی 

لی  *وا

من تاحالا استفاده نکردم اما یکی از خاصیت های کاپ اینه نمیزارع عفونت کنی علت خارش هم شاید بخاطر جای‌گذاری تا مناسب باشه یا خوب استریل نشده من خودم قصد دارم کاپ بگیرمون واقعا پد بهداشتی عذاب اوره

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاحالا استفاده نکردم اما یکی از خاصیت های کاپ اینه نمیزارع عفونت کنی علت خارش هم شاید بخاطر جای‌گ ...

تو فروشگاه های آنلاین هست منم انلاین خریدم  همون میخواستم ببینم  نکنه خدایی نکرده بیام ثواب کنم کباب شه  عفونت بگیرم   حالا خودشون لیوان دارن میزاری مایکروفر استریل میشه من نگرفتم لیوانش خودشو میجوشونم اول پری  

والا من که موقع ن ز*دیکی مشکل دارم از ت ن گ ی اینکه گشاد کننده باشه واسم بد نیست 🤣ولی پد  یه ج ...

🤣🤣 عزیزم واسه خودت بد نیس کمتر درد میکشی ولی براهمسرت صد درصد ناراحت کننده هس 

یعنی اصلا وجودش حس نمیشه ؟؟چون منم میخوام بخرم حس میکنم اذیتم میکنه 

🤣🤣 عزیزم واسه خودت بد نیس کمتر درد میکشی ولی براهمسرت صد درصد ناراحت کننده هس  یعنی اصلا وجو ...

🤣🤣🤣نه اونقدرا هم کاپ  بزرگ نیست که خندم گرفت از جوابت از اون زاویه نگاه نکرده بودم   

تو فروشگاه های آنلاین هست منم انلاین خریدم  همون میخواستم ببینم  نکنه خدایی نکرده بیام ثوا ...

اون لیوان برای نگهداری بهداشتی کاپ هم هست ک دچار آلودگی نشه و جوشوندنش هم ک لازمه برای هر بار استفاده نه هرروز اما خب اگه بتونید طی پریودی چندباری هم بجوشونید خب قطعا بهتره!ولی خدایی خیلی بهتر از پدِ

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️