خانما من دو ماهه استفاده میکنم خیلی خیلی خوب و راحته فقط یه مشکل برام پیش اومده حس میکنم از وقتی استفاده میکنم خا_رش گرفتم ، اونم فکر میکنم باید تند تند استریلش کنم وگرنه خدایی خوب اختراعیه روز اول یه کمی احساس اضافی بودنش و حس میکنی اما روزای دیگ یادت میره که اصلا پری هستی ، ولی من مدت ها بود اصلا عفونت اینا هم نداشتم دیگ نمیدونم عفونت پیدا کردم یا حساسیت شما تجربه استفاده ازش دارید ؟ راضی هستید به نظرتون ادامه بدمش یا دوباره برم سراغ پد
🙁🙁گشاد کنندهه نیس دائم چیزی تو ادم باشه ؟؟؟ من اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم
والا من که موقع ن ز*دیکی مشکل دارم از ت ن گ ی اینکه گشاد کننده باشه واسم بد نیست 🤣ولی پد یه جور آرامش میداد موقع پری ولی با این هم اصلا یادت میره پری هستی
من تاحالا استفاده نکردم اما یکی از خاصیت های کاپ اینه نمیزارع عفونت کنی علت خارش هم شاید بخاطر جایگذاری تا مناسب باشه یا خوب استریل نشده من خودم قصد دارم کاپ بگیرمون واقعا پد بهداشتی عذاب اوره
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
اون لیوان برای نگهداری بهداشتی کاپ هم هست ک دچار آلودگی نشه و جوشوندنش هم ک لازمه برای هر بار استفاده نه هرروز اما خب اگه بتونید طی پریودی چندباری هم بجوشونید خب قطعا بهتره!ولی خدایی خیلی بهتر از پدِ
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️