2777
2789
عنوان

تولد

72 بازدید | 14 پست

تولدم 12 اسفند پنج شنبه بوده بنابه دلایلی نتونستم تولد بگیرم مهمونی ام اونروز بودم خونه عمه اینام همش دودل بگیرم نگیرم اشکال داره پنج شنبه این هفته بگیرم تو کافه ..  اخه چهارشنبه هم تعطیله باید وایسم تا تموم شه بزارم پنج شنبه یا جمعه عکس کیک و کافه بعد عکسشو استوری  گذاشتم چی بنویسم زیرش؟؟ بنویسم با تاخیر!!؟؟؟  زشت نیست یا مسخره کننده... یا اصلا نمیخواد بگیرم دیگه یا همون اسفند بودنش مهمه..

نظرتون؟  😍

تولدم با تاخیر مبارک

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر بدم میاد از اونایی ک میگن تولدم مبارک..  بعد عزیزم مسخرم ک کسی نمیکه؟

نه گلم‌نگران نباش 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱