2777
2789
عنوان

کراتین مو

117 بازدید | 11 پست

کیا موهاشون کراتین کردن چطور تونستین بوی مواد تحمل کنید من امروز واسه یه نفر مدل رفتم دختر خالم منو برد اصلا نتونستم بوی مواد تحمل کنم چشام داشت میسوخت دیگه آخراش اومدن موهامو اتو بکشن نتونستم تحمل کنم موهامو شستم واقعا نمیدونستم اونطوریه دختر خالم برگشت گفت طرف اون همه مواد استفاده کرد تو نمیتونستی کراتین اونطوریه منم گفتم مگه مامانم کراتین کرده بود یا بابام😒 همشون اونجا قیافه گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چقدر طول کشید 

من پروتیین رفتم 

کاا نیم ساعت براشینگ طول کشید خدارپشکر اتو اینا نداشت 

داشتم میمردم 

با اینکه تپ سالن جدا برد و کل پنجره ها رو باز کرد 

یه حوله هم داد کذاشتم جلو صورتم 

شب ک اومدم خونه از سردرد شدید حالت تهوع گرفته بودم 

کل گلوم سوزش داشت و چشمام میسوخت 

پس خوب شدشستیش وگرنه ریزش مومیگرفتی  یکی از اقوام ما بعد کراتینش اومد خونمون والا اصلاا موهاش ...

حالا اگه متوجه بشن دختر خالم بهش بگم میگه نه همشون همینن یه بار منو برده بود واسه مش همش کج دراوده بود از کلاه آخر سرم موهامو زود شد رنگش شده بود نارنجی بهشم گفتم میگفت باید رنگ ساژ میکردی منم رفتم رنگ گذاشتم بعد یه مدت دوباره همون شد 

مگه چقدر طول کشید  من پروتیین رفتم  کاا نیم ساعت براشینگ طول کشید خدارپشکر اتو اینا نداش ...

به منم حوله دادن من نتونستم تحمل کنم گلوم میسوخت اینا داشتم آموزش میدیدن همشم داشتن مسخره بازی درمیاوردن

به منم حوله دادن من نتونستم تحمل کنم گلوم میسوخت اینا داشتم آموزش میدیدن همشم داشتن مسخره بازی درمیا ...

وای اصلا واسه اموزش و اینا نباید رفت پیششون 

این یه اتاق داشتن فقط مخصوص اینکار  

سریع ماسک و عینک زدن 

پنجره ها رو باز مردن و تهویه رو زدن 

بین کار هم پنکه زدن باز 

چون حرفه ای بودن کلا یکساعت کارم طول کشید با همه جی