2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خودتو میدی؟.. پودر لیدی میل بخور خوبه البته اگه شرایطش داری با دکتر هم مشورت کن

اره شیرخودم...دخترم ریفلاکس داره میترسم چیزی بخورم..‌یبار ازدکترش پرسیدم گفت بخور .نمیدونم حالا

شرایط چی؟

اره شیرخودم...دخترم ریفلاکس داره میترسم چیزی بخورم..‌یبار ازدکترش پرسیدم گفت بخور .نمیدونم حالا ...

کلا میگم ینی اگه میتونی اول از دکتر مشورت بگیر بعدا شیر رو بخر من تو بارداری مصرف کردم واسه وزن دهی عالی بود روشم نوشته واسه خانمای باردار و شیرده 

کلا میگم ینی اگه میتونی اول از دکتر مشورت بگیر بعدا شیر رو بخر من تو بارداری مصرف کردم واسه وزن دهی ...

غیر باردارا نمتونن بخورن؟

من ن باردارم ن شیر میدم 😁

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
عزیزم طبیعیه به خودت برس قلم بزار بخور ، گوشت تو شیشه کن، نگران نباش شما زشت نشدی ی مادرشدی ک کم کم ...

هرچی میخورم فایده نداره....حتی  چون شیر میدم شل واویزکن شدم و یبارشوهرم گفت شبیه پیرزناشده شوخی کرد ولی من ناراحتم نمیدونم چکارکنم😕

هرچی میخورم فایده نداره....حتی  چون شیر میدم شل واویزکن شدم و یبارشوهرم گفت شبیه پیرزناشده شوخی ...

چند وقته زایمان کردی فک کنم برگرده بدنت نه؟

غیر باردارا نمتونن بخورن؟ من ن باردارم ن شیر میدم 😁

میتونی😂اخه ویتامیناش بالاس برای جبران کمبود ویتامینه اینجور افراده وگرنه من شوهرمم یه مدت خورد خیلی اشتها رو باز میکنه و داشت یکم وزن میگرفت که ترسید ولش کرد گفت نکنه توش هورمون زنونست😂

میتونی😂اخه ویتامیناش بالاس برای جبران کمبود ویتامینه اینجور افراده وگرنه من شوهرمم یه مدت خورد خیلی ...

😅😅😅😅🙈 پس بخورم یکم چاق شم