2789
عنوان

کمک لطفا😭

172 بازدید | 13 پست

ببخشید خواهرم تازگیا سرما خورده بعد دکتر بهش شربت باریج و استامینوفن داده با چیزهای دیگه الان نوبت استامینوفنش بود خورده‌میگه سرگیجه دارم میگه انگار سرم یه وری میره‌ میگم شاید ضعف کرده چیزی نمیخوره😫😫چیکار‌کنم کسی تاحالا تجربه داشته بعد استامینوفن اینجوری شه؟😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاحالا تجربه داشتین؟تو فامیل یا چیزی اتفاق افتاده باشه؟😪😪😭😭😭😭

آره خودم بیشتر وقتایی که سرما میخورم اشتهام صفر میشه ،فقط دارو میخورم ،یدونه استامینوفن که میخورم فشارمو شدید میندازه.سرگیجه میگیرم که نمیتونم راه برم 

البته اگه خواهرت سابقه سرگیجه نداشته از قبل 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
آره خودم بیشتر وقتایی که سرما میخورم اشتهام صفر میشه ،فقط دارو میخورم ،یدونه استامینوفن که میخورم فش ...

آره والا منم خودم سعی میکنم کم سر درد یا استفاده از مسکن از استامینوفن استفاده کنم چون واقعا اینا واسه کبد و اینا ضرر داره 

آره والا منم خودم سعی میکنم کم سر درد یا استفاده از مسکن از استامینوفن استفاده کنم چون واقعا اینا وا ...

دقیقا

حال خواهرت چطوره؟چیزی خورد؟

فعلا میگه بهتره خداروشکر دستتون درد نکنه

خداروشکر 

خودتم ماسک بزن نگیری 

بهش برسین سوپ خیلی خوبه 

انشالله زوده زود حالش بهتر شه