2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
تشکیل نشدن جمجه .منم پسر شش ساله دارم.اونم هرروز بهم میگه نی نی میخوام.اینی که سقط کردم دختر بود.الا ...

آها فک کردم اصلا بچه نداری بابا دلم سوخت برات لامصب 😂😂😂

فقط خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم🥺

نمیدونم چرا اینقدر کم اعصاب شدم تو بیست سالگی عاشق بچه ها بودما الان اصلا طاقت شنیدنشو ندارم 

بیرون میرم این روزا خیابونا پر از ادمه یه بچه جیغ میزنه یعنی فقط اون محلو ترک میکنم با قصد فرار 😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آره بابا بعد ازون هم برادرم و من اومدیم همه هم سالم هستیم.. دلت روشن باشه بچه تا بچه خیلی فرقشه

ازوقتی سقط کردم دیگه اون آدم قبل نشدم.پرازاسترسم .برام دعاکنید

اتفاقا یه دختر بد غذا گیرم امده ، و همچنین زیاد هم آروم نیست سمت خانواده شوهرم به بچم میگن پیش فعال ...

نذار رو بچت اسم بذارن بابا چه بیش فعالی بچه ای که ندوعه بچه نیس که!!! 

من خودم متاهلم ولی بچه ندارم حقیقتا حس میکنم در من توانش نیس بچه نگه دارم خیلی سخته اعصاب میخواد بابا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

زندگی بدون بچه خیلی سخته.بخدا حقوقمون زیادنیست.ولی با این وجود فقط دلم میخواد یه خانواده پرجمعیت بشی ...

چند سالته خدایی؟ جزو افراد نادری بچه و خانواده پر جمعیت این روزا کمتر کسی میخواد 

ایول داری

زندگی بدون بچه خیلی سخته.بخدا حقوقمون زیادنیست.ولی با این وجود فقط دلم میخواد یه خانواده پرجمعیت بشی ...

خیلی خوبه آدم توان و کشش رو داشته باشه.  ایشالا خدا هرچی میخای زودتر قسمتت کنه.

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. محتاج دعاتونم🙏🏻