2777
2789

من تو ۷ هفته رفتم سونو گفتن احتمال قوی بارداری پوچ هست چون جنین دیده نمیشه و خودش هم سقط میشه 

منم دیگه پیش دکتر نرفتم الان دو روزه خونریزی دارم در حد پریود خواستم ببینم الان داره سقط میشه؟

تا کی خونریزی ادامه داره؟

من تو 5 هفته سقط داشتم،خونریزی یکم شدیدتر از پریود همراه با لخته

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره الان داره سقط میشه 

منم مثل شمام 

دکترم گفت هر زمان به خونریزی افتادی شروع کن به خوردن گرمیجات فقط اینکه زعفرون نخور

میگن دفع رو به تعویق میندازه 

خرما و نبات داغ بخور تا ضعف نکنی 

پله بالا و پایین کن 

عزیزم سقط با دفع لخته این ها هست 

وقتی کسی پیشت بود زعفران دم کن بخور اگه حالت بعد بود ببرتت بیمارستان

فعلا تا می تونی شکمتو گرم کن و دهانه و ا ژ ن تم گرم نگه دار 

خرما بخور 

ان شاءالله خدا کمکت کنه زود و راحت سقط کنی

منم بارداریم پوچ بود البته من شیاف پروژسترون استفاده کردم 

جاش سفت شده 

دکترم گفت برو گرمیجات بخور سقط بشه 

من الان ۱۰ هفته ام گرمیجات خوردم 

تاثیر نداشت 

فردا قراره قرص استفاده کنم

دعا کنید برام

نه خونریزی دارم

عزیزم از رو سونو شکمی تا هفته 8و9 نمیشه گفت که بارداری پوچ کاش یکم صبر می کردی استراحت می کردی یا سونو وازینال میکردی همون هفته 7 که مطمئن بشی پوچ یا نه بعد من سقطم هفته 7 بود ولی شکمی دادم فقط ساک بود ولی بهم نگفتن پوچ جنین دیده نشد بعد وازینال دادم دیده شد ولی خب سقط شد بارداری بعدیم هم هفته 7 جنین دیده نشد با سونو شکمی وازینال دادم جنین دیده شد به خونریزی هم افتاده بودم دکترم شیاف داد و تا 3 ماه استراحت مطلق بودم  خدا رو شکر دیگه سقط نشد و دوماه پیش به دنیا اومد 

خدایا شکرت