2777
2789
عنوان

شیردوش چی بخرم

683 بازدید | 26 پست

مامان ها گل با این قیمتا چه شیردوش بخرم؟ کسی تازگیا خریده راضی باشه؟ و اینکه حتما بخرم ضروریه؟

تو تاپیکا قدیمی خوندم شیردوش برقی بهتره و اکثرا راضی هستن ولی مارک هایی که گفتن الان یا نیس یا خیلی گرونه

چه چیزی پیشنهادی میکنین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیر دوش دستی اره روزای اول نیازه منم خریدم 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
چه مارکی خریدید؟ راضی بودی؟ درد نداره موقع استفاده؟

هنوز استفاده نکردم تو کیف اماده گذاشتم.  در کل روزای اول نوک سینه زخم میشه ولی خب به خاطر نوزاد همه رو ادم با جون و دل, میخره😘😘

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
دستی معمولا تو زایمان اول برای مادرای پر شیر استفاده میشه.

من که فک کنم شیر زیادی ندارم چون سینه م اونقد تغییر نکرده

خوندم شیردوش برقی استفاده کنی شیر زیاد میشه

من که فک کنم شیر زیادی ندارم چون سینه م اونقد تغییر نکرده خوندم شیردوش برقی استفاده کنی شیر زیاد می ...

از منم اصلااااا بزرگ نشدن درد هم ندارن برای احتیاط شبرخشک هم خریدم تو کیف گذاشتم که بچه اذیت نشه اگه نداشتم

من که فک کنم شیر زیادی ندارم چون سینه م اونقد تغییر نکرده خوندم شیردوش برقی استفاده کنی شیر زیاد می ...

شیر دوش برقی تو خود بیمارستان هست اگه نیاز بشه، بیشتر برای بچه‌های نارس استفاده میشه. کلاسای پیش زایمانی نرفتین.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

[QUOTE=277808084]عزمزمه چه مارکی گرفتی؟ [/QU

چیکو