خونه خالم بودیم یه ۱۰ ۱۲ نفر بودیم تو خونه .میخواستیم عکس بگیریم من بدو بدو رفتم ادکلن زدم بعد اومدم وایستادم جلو دوربین 😐😂🥲فکر میکردم من ادکلن بزنم وقتی عکس رو ظاهر کردیم عکسه بوی ادکلن منو میده😐😐😂😂😂هرچقدر بهم میگفتن بابا بوی عطر تو توی عکس نمیوفته قانع نمیشدم میگفتم همتون نمیفهمید فقط من میفهمم 😐😂
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقدهای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامهست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا حرف حرف خودم بود😂😂تا خودم تجربه نمیکردم و نمیدیدم و به اون حرف نمیرسیدم حرف هیییچ کس رو قبول نداشتم😂😂😂
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
اسمم ملیسا نیست دقیقا نمیدونم فازم چی بوده که زدم ملیسا جالبش اینجاس که اصلا از این اسم خوشمم نمیاد😏😂الان که بیشتر فکر میکنم یادم میاد که قرار بوداسم بچه من و دوست پسر چن سال پیشم باشه ... اینجا با کسی دعوا ندارم یه کاری نکنین یه کاری کنم هر کاری کنین نتونین کاریش کنین🤣😍علکی مثلا من خیلی خشنم دوستون دارم ولی از کسایی که تاپیک علکی میزنن متنفرم و باید بگم خیلی بیشعورید که ملت و سر کار میزارید درباره خودمم باید بگم یه دختر کاملا شرقی چشم ابرو مشکی🤭یه صلواتم برا ناشناس بودن همیگشیم توی نی نی سایت بفرستین که خیلی واجبه به فنا نرم😂از علایقمم بخوام بگم که برگاتون میریزه ادم نرمالی نیستم😶چیزایی رو دوست دارم که بقیه متنفرن هیچ وقت دوس نداشنم از کسی تقلید کنم خود خودمون باشیم بهترین ورژن خودمون خیلی بهتره تا کپی یکی دیگه باشیم عاشق اهنگ و فیلم و نی نی سایت و اینستا گرام کلا گوشیم رفیق روزای خوشحالی و ناراحتیمه تا یادم نرفته بگم از اونایی هم که فقط عاشق تاپیک مادرشوهر و پدرشوهر و خواهر و خاندان شوهر هستن هم دلخوشی ندارم که تاپیک های دیگه شرکت نمیکنن فقط منتظر تا یکی از زندگی گلگی میکنه میگن طلاق طلاق قطع رابطه یکمی مهربون تر باشیم اتفاقی نمیافته فقط دنیا برامون زیباتر میشه برای ارامشم پیشنهادم اهنگ و مدتیشنه حتما امتحان کنین خیلی خوبه
من بچه بودم فکر می کردم کیش خارجه یه بار رفتیم کیش از خواهر بزرگم پرسیدم کی بر می گردیم ایران کلی ...
😂😂😂😂😂
دقیقا حرف حرف خودم بود😂😂تا خودم تجربه نمیکردم و نمیدیدم و به اون حرف نمیرسیدم حرف هیییچ کس رو قبول ...
😂🤣🤣
لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقدهای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامهست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖