از این ناراحتم الان ۲سال نامزدم هنوز پیش پول خونه جور نکردیم . نمیدونم چی میخواد بشه زندگیمون . بخدا از شانس مون یه خانواده شوهر سرمایه دار هم نداریم . مادر شوهرم میگه میخوام برم کربلا . خوب همون پول بگیر بده ما بریم سر خونه زندگیمون ماهم آدمیم خسته شدیم کربلا واجب نیست
استارتر طبق تاپیکایی که داری متوجه شدم حسادت تو وجودت رخنه کرده....دوست پسر بچه ی دختر خالت براش هدیه ی میلیونی خریده و تو چندین تاپیک براش زدی....چه اشکال داره بری مستاجری؟؟؟ منم پنج سال و نیم مستاجری کشیدم هرسال خونه عوض میکردم خانواده شوهرمم هرچی داشتن خرج جهاز و سیسمونی دخترشون کردن ختی هزار تومن کمک همسرم نکردن، شوهرم تماااااام کارای عروسی اینارو خودش کرد وام میگرفت از بانک و قسط میدادیک روز عم خودشوبیمار نمیکرد....هشت سال پیش طلا گرمی صد تومن بود من سرویس طلا نداشتم بدل خریدم عروسیم انداختم تا کسی مسخرم نکنه چون فامیلامون همه پر طلا بودن....من ساکن آملم بهتر هم اقلیمی خودم رو درک میکنم...شوهر از ۶ صبح تا ۸ شب یکسره سرکاره شغلشم ازاده ولی بااینحال خدارشکر که روزیمون داده و هم خونه داریم هم طلا دارم...از کسی هم انتظار نداشتیم...به هیچکسم حسادت نکردم...زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید...تلاش از شوهرت توکل از تو روزی از خدا
و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊