2777
2789
نمیگم ربط داره میگم چرا یه عده اون رو عیب میدونن و میگن بچه باید بزرگ شه بعد انتخاب کنه (بیش تر شبیه ...

اونا احمقن بچه تا وقتی ب بلوغ برسه در مورد چیز هایی ک اطلاع نداره باید پدر مادرش راهنماییش کنن  و زیاده روی توی هر چیزی اشتباهه 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
ن بابا هیچ ادمی با هیچ طرز فکری آسیب رسوندن ب بدنو نمیتونه قبول کنه مگر اینکه احمق باشه مثل مامان با ...

منم یه دختر۵ ساله رو دیدم اومده بود مهد موهاش بلند بود نوک موهاشو رنگ کرده بود استخونی 😐😑😑😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یه دختر۵ ساله رو دیدم اومده بود مهد موهاش بلند بود نوک موهاشو رنگ کرده بود استخونی 😐😑😑😐

بِهههه

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
اونا احمقن بچه تا وقتی ب بلوغ برسه در مورد چیز هایی ک اطلاع نداره باید پدر مادرش راهنماییش کنن  ...

چه اسم باحال و نازی داری 💫ولی خرید نون سنگک کنجدی افتاد رو دست بابام 😁😁🤣🤣🤣

👍🏻👍🏻👍🏻زیاده روی توی هر چی اشتباهه

منم این مورد دیدم تو اشنایان که موی دختر شش ساله رو کامل رنگ کرده 

بعد افتخار میکنه تحمل دردش زیاده کم دردش امد موقعی که رنگ رو سرش بود😔😐

چه اسم باحال و نازی داری 💫ولی خرید نون سنگک کنجدی افتاد رو دست بابام 😁😁🤣🤣🤣 👍🏻👍🏻👍🏻زیاده ...

مرسیییی😁😂❤