خداوکیلی الان این چ ربطی ب دین داشت ؟ درک ندشتن از شرایط بچه اهمیت ندادن ب سلامتی روانی و بدنی چ ربط ...
فکر کنم از این منظر میگه که بچه های کوچیک رو اگه بهشون سمت و سوی دینی بدیم همه دادشون در مباد بچه است ولش کن ولی اکه درگیر این فشن و مد بشه یه عده میگن اشکالی نداره...فکر کنم از این باب مقایسه کرده
خداوکیلی الان این چ ربطی ب دین داشت ؟ درک ندشتن از شرایط بچه اهمیت ندادن ب سلامتی روانی و بدنی چ ربط ...
نمیگم ربط داره میگم چرا یه عده اون رو عیب میدونن و میگن بچه باید بزرگ شه بعد انتخاب کنه (بیش تر شبیه یه مثال بود) اما نمیزارن بچه بزرگ شه و خودش درباره ناخنش نظر بده
اره من ازنظر تاثیرات مواد شیماییش گفتم ک واسه بچه مضره
اره خطرش ناکه همون لاکممضره
زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
نمیگم ربط داره میگم چرا یه عده اون رو عیب میدونن و میگن بچه باید بزرگ شه بعد انتخاب کنه (بیش تر شبیه ...
حالا من یه مورد شنیدم ک مخم سوت کشید. چرا بعضی مادرا فاز روشنفکری برمیدارن میگن پسرمونو ختنه نمیکنیم بزار بزرگ شه خودش انتخاب کنه ببینم میخواد یا نه 😐😐😐
فکر کنم از این منظر میگه که بچه های کوچیک رو اگه بهشون سمت و سوی دینی بدیم همه دادشون در مباد بچه اس ...
ن بابا هیچ ادمی با هیچ طرز فکری آسیب رسوندن ب بدنو نمیتونه قبول کنه مگر اینکه احمق باشه مثل مامان بابا همونا ک میزارن بچه پنج شیش ساله مو رنگکنه و لاک بزنه ب نظرم زیاده روی توی هر چیزی اشتباهه
زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .