2777
2789
نه بابا اگه فقط لاک بود ک نیاز نبود بره ارایشگاه! مامانش نمیتونست واسش لاک بزنه؟!

نمیدونم گفتم شاید دلش خواسته اخه بچه دختر خالمم خیلی دوسداشت یدفعه بردیم لاک زد ک پاک نشع 

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا همونم واسه بچه لازم نیس.. اخه میخاد چیکار‌ ! میتونه لاک بزنه فقط

اینو قبول دارم 

منم دیدم اومدن برا بچه های خلی کوچیک تو ارایشگاه اونو قت من هنوزبا 19 سال سن مامانم نمیبرتم ارایشگاه همرا خودش میگه جو خوب نیس😂

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
خداوکیلی الان این چ ربطی ب دین داشت ؟ درک ندشتن از شرایط بچه اهمیت ندادن ب سلامتی روانی و بدنی چ ربط ...

اره من ازنظر تاثیرات مواد شیماییش گفتم ک واسه بچه مضره

خداوکیلی الان این چ ربطی ب دین داشت ؟ درک ندشتن از شرایط بچه اهمیت ندادن ب سلامتی روانی و بدنی چ ربط ...

فکر کنم از این منظر میگه که بچه های کوچیک رو اگه بهشون سمت و سوی دینی بدیم همه دادشون در مباد بچه است ولش کن ولی اکه درگیر این فشن و مد بشه یه عده میگن اشکالی نداره...فکر کنم از این باب مقایسه کرده

نمیگم ربط داره میگم چرا یه عده اون رو عیب میدونن و میگن بچه باید بزرگ شه بعد انتخاب کنه (بیش تر شبیه یه مثال بود) اما نمیزارن بچه بزرگ شه و خودش درباره ناخنش نظر بده

اره من ازنظر تاثیرات مواد شیماییش گفتم ک واسه بچه مضره

اره خطرش ناکه  همون لاکم‌مضره 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
نمیگم ربط داره میگم چرا یه عده اون رو عیب میدونن و میگن بچه باید بزرگ شه بعد انتخاب کنه (بیش تر شبیه ...

حالا من یه مورد شنیدم ک مخم سوت کشید. چرا بعضی مادرا فاز روشنفکری برمیدارن میگن پسرمونو ختنه نمیکنیم بزار بزرگ شه خودش انتخاب کنه ببینم میخواد یا نه 😐😐😐

فکر کنم از این منظر میگه که بچه های کوچیک رو اگه بهشون سمت و سوی دینی بدیم همه دادشون در مباد بچه اس ...

ن بابا هیچ ادمی با هیچ طرز فکری آسیب رسوندن ب بدنو نمیتونه قبول کنه مگر اینکه احمق باشه مثل مامان بابا همونا ک  میزارن بچه پنج شیش ساله مو رنگ‌کنه و لاک بزنه ب نظرم زیاده روی توی هر چیزی اشتباهه

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
حالا من یه مورد شنیدم ک مخم سوت کشید. چرا بعضی مادرا فاز روشنفکری برمیدارن میگن پسرمونو ختنه نمیکنیم ...

😯😯😯😯😯 بیچاره اونموقع چقدر باید درد بکشه 

درد توی بچگی(وقتی که نفهمن) فراموش میشه ولی اونموقع دیگه....