2777
2789
عنوان

آنزیم بینی

69575 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من بینیم گوشتی بود دکتر برام سه جلسه تزریق آنزیم تجویز کرد این عکس مربوط به بعد از دو مرحله تزریقه به نظرتون خوب شده؟ تزریق سومم هنوز مونده که کوچیکترم میشه

چطوریه عزیزم 

راضی هسنی 

هزینه اش چقدر شد 

موندگاری داره

ببخشی این همه سوال پرسیدم چون به پیج ها اعتماد ندارم که بمرسم 

اسمم ملیسا نیست دقیقا نمیدونم فازم چی بوده که زدم ملیسا جالبش اینجاس که اصلا از این اسم خوشمم نمیاد😏😂الان که بیشتر فکر میکنم یادم میاد که قرار بوداسم بچه من و دوست پسر چن سال پیشم باشه ... اینجا با کسی دعوا ندارم یه کاری نکنین یه کاری کنم هر کاری کنین نتونین کاریش کنین🤣😍علکی مثلا من خیلی خشنم  دوستون دارم ولی از کسایی که تاپیک علکی میزنن متنفرم و باید بگم خیلی بیشعورید که ملت و سر کار میزارید درباره خودمم باید بگم یه دختر کاملا شرقی چشم ابرو مشکی🤭یه صلواتم برا ناشناس بودن همیگشیم توی نی نی سایت بفرستین که خیلی واجبه به فنا نرم😂از علایقمم بخوام بگم که برگاتون میریزه ادم نرمالی نیستم😶چیزایی رو دوست دارم که بقیه متنفرن هیچ وقت دوس نداشنم از کسی تقلید کنم خود خودمون باشیم بهترین ورژن خودمون خیلی بهتره تا کپی یکی دیگه باشیم عاشق اهنگ و فیلم و نی نی سایت و اینستا گرام کلا گوشیم رفیق روزای خوشحالی و ناراحتیمه   تا یادم نرفته بگم از اونایی هم که فقط عاشق تاپیک مادرشوهر و پدرشوهر و خواهر و خاندان شوهر هستن هم دلخوشی ندارم که تاپیک های دیگه شرکت نمیکنن فقط منتظر تا یکی از زندگی گلگی میکنه میگن طلاق طلاق  قطع رابطه  یکمی مهربون تر باشیم اتفاقی نمیافته فقط دنیا برامون زیباتر میشه برای ارامشم پیشنهادم اهنگ و مدتیشنه حتما امتحان کنین خیلی خوبه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بینیت رو قبلا هم عمل کرده بودی؟

گوشتی بود دوبار عمل کردم ولی باز برگشت، ترسیدم مجدد عمل کنم رفتم پیش دکتر بهم گفت سه جلسه آنزیم تزریق کن که فعلا این عکس نتیجه دو جلسه تزریقه

چطوریه عزیزم  راضی هسنی  هزینه اش چقدر شد  موندگاری داره ببخشی این همه سوال پرسید ...

برای سه جلسه تزریق دومیلیون و دویست هزار تومن پرداخت کردم، نتیجه ش بعد دو جلسه تو عکس مشخصه، بعد جلسه سوم از اینم کوچیکتر میشه

عزیزم خوب شده حالا سومم بزن ببینم چی میشه کوچیک شده اون گردالیش😍🥰هزینش چقدر شد منم عمل کردم ولی اگر خوب باشه آنزیم میخوام بزنم کوچیک تر بشه از این که هست😋بعدم یه طرفش یاد داره اون اگر نخوابه میشه اون یه طرف بزنم؟

گوشتی بود دوبار عمل کردم ولی باز برگشت، ترسیدم مجدد عمل کنم رفتم پیش دکتر بهم گفت سه جلسه آنزیم تزری ...

خیلی خوب شده من بینیمو عمل نکردم تا اسم عمل‌رو‌میارم همه میگن بینیت خوبه ایرادی نداره بخوای عمل‌کنی خواستم آنزیم بزنم ترسوندنم گفتن خطرناکه ممکنه بافت بینیت تحلیل بره😕

برای سه جلسه تزریق دومیلیون و دویست هزار تومن پرداخت کردم، نتیجه ش بعد دو جلسه تو عکس مشخصه، بعد جلس ...

قبلش عمل کرده بودی؟

اسمم ملیسا نیست دقیقا نمیدونم فازم چی بوده که زدم ملیسا جالبش اینجاس که اصلا از این اسم خوشمم نمیاد😏😂الان که بیشتر فکر میکنم یادم میاد که قرار بوداسم بچه من و دوست پسر چن سال پیشم باشه ... اینجا با کسی دعوا ندارم یه کاری نکنین یه کاری کنم هر کاری کنین نتونین کاریش کنین🤣😍علکی مثلا من خیلی خشنم  دوستون دارم ولی از کسایی که تاپیک علکی میزنن متنفرم و باید بگم خیلی بیشعورید که ملت و سر کار میزارید درباره خودمم باید بگم یه دختر کاملا شرقی چشم ابرو مشکی🤭یه صلواتم برا ناشناس بودن همیگشیم توی نی نی سایت بفرستین که خیلی واجبه به فنا نرم😂از علایقمم بخوام بگم که برگاتون میریزه ادم نرمالی نیستم😶چیزایی رو دوست دارم که بقیه متنفرن هیچ وقت دوس نداشنم از کسی تقلید کنم خود خودمون باشیم بهترین ورژن خودمون خیلی بهتره تا کپی یکی دیگه باشیم عاشق اهنگ و فیلم و نی نی سایت و اینستا گرام کلا گوشیم رفیق روزای خوشحالی و ناراحتیمه   تا یادم نرفته بگم از اونایی هم که فقط عاشق تاپیک مادرشوهر و پدرشوهر و خواهر و خاندان شوهر هستن هم دلخوشی ندارم که تاپیک های دیگه شرکت نمیکنن فقط منتظر تا یکی از زندگی گلگی میکنه میگن طلاق طلاق  قطع رابطه  یکمی مهربون تر باشیم اتفاقی نمیافته فقط دنیا برامون زیباتر میشه برای ارامشم پیشنهادم اهنگ و مدتیشنه حتما امتحان کنین خیلی خوبه 
عزیزم خوب شده حالا سومم بزن ببینم چی میشه کوچیک شده اون گردالیش😍🥰هزینش چقدر شد منم عمل کردم ولی اگ ...

برای سه جلسه ۲۲۰۰ شد، فقط برای بینی گوشتی تزریق میکنن

خیلی خوب شده من بینیمو عمل نکردم تا اسم عمل‌رو‌میارم همه میگن بینیت خوبه ایرادی نداره بخوای عمل‌کنی ...

اگر گوشتی باشه با آنزیم کوچیک میشه، تو مطبی که رفتم خیلیا بینی گوشتی داشتن و چون از عمل میترسیدن یا هزینه ش رو نداشتن اومده بودن تزریق آنزیم

برای سه جلسه ۲۲۰۰ شد، فقط برای بینی گوشتی تزریق میکنن

مرسی عزیزم خوب منم پره های کنار دماغمه گوشت دیگه 🤨با یه جلسه نمیشه حتما باید سه جلسه بری؟!یا هرچند جلسه بگه من یه جلسه کارمو راه میندازه🥲

مرسی عزیزم خوب منم پره های کنار دماغمه گوشت دیگه 🤨با یه جلسه نمیشه حتما باید سه جلسه بری؟!یا هرچند ...

دکتر خودش تصمیم میگیره چندجلسه احتیاج داری معمولا بین ۲ تا ۶ جلسه بسته به نوع بینی هست

دکتر خودش تصمیم میگیره چندجلسه احتیاج داری معمولا بین ۲ تا ۶ جلسه بسته به نوع بینی هست

آها مچکرم 🥲امیدوارم بادش بخوابه رومخمه یه طرفش سنگ شده دردسر داریم با این دماغا 🥲

گوشتی بود دوبار عمل کردم ولی باز برگشت، ترسیدم مجدد عمل کنم رفتم پیش دکتر بهم گفت سه جلسه آنزیم تزری ...

سلام منم بینیم گوشتی بود یه جلسه کورتون زدم خیلی ورمش خوب شده ها ولی انگار فرو رفته شده بالای پره هام امروزم رفتم ویزیت یک دهم سی سی انزیم زدم انقدر میترسم بدتر بشه میگم کارم به عمل سوم نکشه