2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زنه چون اون صحنه که داشت تو این قسمت ساحلو خفه میکرد ، کاملا روی بدن ساحل بود. عمرا تو مملکت اسلامی ما یک مرد رو در این حالت نشون بدن. اصلا مجوز نمیدن برای پخشش. زنه. خواهر رضا پروانه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
زنه چون اون صحنه که داشت تو این قسمت ساحلو خفه میکرد ، کاملا روی بدن ساحل بود. عمرا تو مملکت اسلامی ...

دقیییییییقا

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

زنه چون اون صحنه که داشت تو این قسمت ساحلو خفه میکرد ، کاملا روی بدن ساحل بود. عمرا تو مملکت اسلامی ...

خواهر رضا پروانست 

یا دوست دختر صدراست؟؟؟

کی؟؟؟شوهر دوستش کیه؟؟

مادر ساحل برای اینکه بین نعیم و ساحل فاصله بندازه با دوست خودش و شوهر دوستش هماهنگ کرده که بفرستتش خارج این وسط ناخواسته این اتفاقات پیش اومده.

واقعا هم مرتیکه ست  

خواب و خوراکو آزمون گرفته لعنتی

ولی چند نکته:

۱-طرف انگار جوونه

۲-اینکه حلقه ازدواجشو مدام دستشه و براش مهمه نشون میده یه ربطی به انتقامش داره.ممکنه خانواده همونایی باشه که نعیم زن و دختر  خانواده رو اذیت کرده بوده

۳-پاش میلنگه

۴- احتمال اینکه صدرا یا رضا پروانه باشن زیر یک درصده

۵-طرفو اصلا تاحالا تو فیلم نشون نداده.از اول سریال تو فیلم نبوده

مادر ساحل برای اینکه بین نعیم و ساحل فاصله بندازه با دوست خودش و شوهر دوستش هماهنگ کرده که بفرستتش خ ...

نه بابا هماهنگ کرده به دخترش تجاوزم بکنن. فکر نکنم 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من