2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زنه چون اون صحنه که داشت تو این قسمت ساحلو خفه میکرد ، کاملا روی بدن ساحل بود. عمرا تو مملکت اسلامی ما یک مرد رو در این حالت نشون بدن. اصلا مجوز نمیدن برای پخشش. زنه. خواهر رضا پروانه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
زنه چون اون صحنه که داشت تو این قسمت ساحلو خفه میکرد ، کاملا روی بدن ساحل بود. عمرا تو مملکت اسلامی ...

دقیییییییقا

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

زنه چون اون صحنه که داشت تو این قسمت ساحلو خفه میکرد ، کاملا روی بدن ساحل بود. عمرا تو مملکت اسلامی ...

خواهر رضا پروانست 

یا دوست دختر صدراست؟؟؟

کی؟؟؟شوهر دوستش کیه؟؟

مادر ساحل برای اینکه بین نعیم و ساحل فاصله بندازه با دوست خودش و شوهر دوستش هماهنگ کرده که بفرستتش خارج این وسط ناخواسته این اتفاقات پیش اومده.

واقعا هم مرتیکه ست  

خواب و خوراکو آزمون گرفته لعنتی

ولی چند نکته:

۱-طرف انگار جوونه

۲-اینکه حلقه ازدواجشو مدام دستشه و براش مهمه نشون میده یه ربطی به انتقامش داره.ممکنه خانواده همونایی باشه که نعیم زن و دختر  خانواده رو اذیت کرده بوده

۳-پاش میلنگه

۴- احتمال اینکه صدرا یا رضا پروانه باشن زیر یک درصده

۵-طرفو اصلا تاحالا تو فیلم نشون نداده.از اول سریال تو فیلم نبوده

مادر ساحل برای اینکه بین نعیم و ساحل فاصله بندازه با دوست خودش و شوهر دوستش هماهنگ کرده که بفرستتش خ ...

نه بابا هماهنگ کرده به دخترش تجاوزم بکنن. فکر نکنم 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز